Magic ForestKan jij een beetje magie wel waarderen en wil je dat graag combineren met een gokspelletje? Magic Forest heeft als online slot alles in huis om jou te verassen met de vele magische prijzen. Playson heeft met de ontwikkeling van deze slotmachine een spel neer weten te zetten, waarbij vele mogelijkheden voor het plaatsen van een inzet aanwezig zijn. Niet alleen kan je met echt geld spelen, maar ook is Magic Forest gratis beschikbaar.

Mocht je jezelf afvragen waarom je dit spel gratis kan spelen, dan is het antwoord om jou bekend te laten raken met het spel. Playson geeft je met de gratis variant namelijk de mogelijkheid om eerst het spel en de regels te leren kennen, zodat je niet onnodig geld kan verliezen. Als je in gaat zetten kan je bij Magic Forest maximaal gebruik maken van 20 winlijnen. Daarbij kan je kiezen uit muntwaardes van 1 cent tot en met 2 euro. De minimale inzet die je bij het gebruik van alle winlijnen moet plaatsen komt hiermee logischerwijs uit op een bedrag van 20 cent per draai. Wil je met meer geld spelen, dan kan je bij de Magic Forest video slot maximaal spelen met inzetten van 40 euro per draai.

Gedetailleerde weergave

Grafisch gezien is Magic Forest helemaal in orde. Het spel speelt zich af in een bos, waar zelfs de knoppen als paddenstoel erg leuk zijn ingedeeld. Daarbij komt ook nog eens het feit dat je bij Magic Forest kunt rekenen op allerlei bijpassende geluiden. Dit maakt het spelen niet alleen leuker, maar weet het spel ook nog eens heel erg herkenbaar te maken. Door de elementen die aan het spel toegevoegd zijn is het erg eenvoudig om dit spel te spelen. De rollen draaien altijd soepel en je kan direct zien welke prijzen er gewonnen zijn of gewonnen kunnen worden. In het spel kan je namelijk op de symbolen klikken om te zien welke bijbehorende prijzen er aanwezig zijn. Daarnaast kan je nog een kijkje nemen in de prijzentabel en weet je zo exact wat je allemaal kunt winnen.

Draai de Elf als ieder ander symbool

Weet jij de elf uit het bos te vinden op de rollen? Dat is erg mooi, want dit symbool kan jou bij iedere draai heel wat voordelen opleveren. Je kunt dit symbool draaien als een Wild, die alle symbolen behalve de Scatter kan vervangen. Met reguliere symbolen en een Wild kan je dus een combinatie langer maken en zo meer prijs innen. De prijs die je wint zal uitgekeerd worden op basis van de reguliere symbolen.

Heb je 3 reguliere symbolen en een Wild, dan zal je de prijs dus uitgekeerd krijgen voor 4 symbolen in een combinatie. Met het Wild symbool kan je ook een prijs winnen door meerdere van deze symbolen op een winlijn te draaien. Daarbij wordt al gewonnen als je minimaal 2 Wilds op een winlijn weet te draaien.

Magic Forest gokkast

Gouden potten voor winst en free spins

De man met de gouden pot heeft een speciale betekenis bij Magic Forest. Dit is namelijk de Scatter, die winsten kan genereren zonder dat een winlijn moet worden gevolgd. Heb je 2 of meer van deze Scatters te pakken, dan wordt er een prijs gewonnen. Afhankelijk van het aantal symbolen dat je draait zal de geplaatste inzet worden vermenigvuldigt. Daarnaast worden er met 3 Scatters of meer altijd 15 free spins aan je tegoed toegevoegd.

Tijdens deze free spins kunnen uiteraard heel wat winsten gevormd worden, zonder dat er geld van je tegoed afgehaald zal worden. Prijzen die je wint zullen bovendien ook nog eens met een vermenigvuldiger van 3x uitbetaald worden. Daarnaast kan je nieuwe free spins winnen door opnieuw voldoende Scatters te draaien.

Beoordeling

Met alle elementen die er bij Magic Forest toegevoegd zijn is dit in onze ogen een zeer complete video slot. Het thema van het spel is duidelijk te herkennen en de bediening van deze Magic Forest video slot gaat uiterst eenvoudig. Wil jij ook grote winsten kunnen halen met reguliere symbolen, free spins, Scatters of Wild symbolen? Speel deze Magic Forest slotmachine en ontdek de mogelijkheden die dit spel jou te bieden heeft.