magic love slotHet is 14 februari, jij zit alleen thuis en je partner heeft het zojuist uitgemaakt. Wat ga je doen? Natuurlijk, Magic Love spelen. Het spel brengt je meteen weer in de sferen waarvan je dacht dat je ze nooit meer zou terug vinden. Magic Love is een online gokkast die te vergelijken is met Beetle Frenzy, Safari Madness en andere klassieke video slots. Ze hebben namelijk allemaal dezelfde lay out en onderscheiden zich door middel van een ander thema.

Er is ook nog een ander verschil, dat zit ‘m in de Multipliers maar daar komen we later nog op terug. Het thema van dit spel is in ieder geval onmisbaar. De hartjes, ringen en rozen zorgen er voor dat jij helemaal geen partner meer nodig hebt om een romantische avond mee te hebben. En sterker nog, deze romantische avond kan je nog eens geld opleveren ook. Terwijl je normaal gesproken alleen maar handen vol geld kwijt bent aan het spenderen van een leuke avond.

De minimum inzet bij dit spel is 10 eurocent en dat betekent dan ook dat veel mensen die met een lage inzet spelen worden aangetrokken door dit spel. Wij raden echter wel aan om met iets meer inzet te spelen zodat je in ieder geval de acht winlijnen activeert. Vergeleken met de moderne video slots is acht winlijnen namelijk al niet zo super veel dus het is wel verstandig om in ieder geval gebruik te maken van wat je wel kunt hebben. De maximale inzet kan oplopen tot 12,80. Dan heb je alle winlijnen geactiveerd en ook nog eens de maximale muntinzet. Reken maar alvast uit, wanneer je die 12,80 vermenigvuldigt met de maximale winst van keer 2000.

De Multipliers op Magic Love

Dat is dus ook meteen de prijs waarvoor je wilt spelen, de Multiplier. Bedenk wel dat je alleen het maximale uit deze optie kunt halen wanneer je ook echt de maximale aantal aan winlijnen activeert. Dat betekent niet dat je de maximale inzet moet gebruiken maar wel minimaal 80 cent moet inzetten per spin om zo vervolgens tot de mooiste prijzen te komen.

Voor die echte 2000x vermenigvuldiger moet je op zoek naar de auto’s. Wanneer alle negen, drie keer drie rollen, de symbolen bestaan uit een auto krijg je dus maar liefst 2000 keer je inzet terug. Dat is natuurlijk veel mooier dan een avondje uit eten met je geliefde! Maar er zijn nog meer manieren om op een makkelijke manier veel geld te verdienen.

Wat te denken van wanneer je alle negen de symbolen een ring, een hart of een glas champagne weet te draaien. Dan krijg je, bovenop je standaard beloning mocht je die al een hebben, er ook nog eens een 15x Multiplier boven op. Dat is toch ook al mooi, zeker wanneer je met 12,80 inzet speelt. Maar 15x 0,80 lijkt ons ook al een best prijsje voor er bij.

magic love netent

Zorg dat je met de goede inzet speelt op de Magic Love

Magic Love is een spel dat bedacht is om de liefde er in te houden maar eigenlijk is het een versie zoals die er ook veel andere zijn. De graphics zijn wel oké voor een klassieke video slot en daarmee is ook alles gezegd. Het spel is wel lekker overzichtelijk en wanneer je dan alles hebt aangevinkt zodat je overal ook echt kans op maakt, kan dit een heel lekker spel zijn om de avond mee te vullen. Zorg wel dat je ook niet met een te hoge inzet begint want dan kun je nog weleens het een en het ander verliezen aangezien het een spel is waar een enorm tempo in zit wanneer je flink door speelt.