Magic Portals is een online videoslot van NetEnt die je speelt op 25 winlijnen en 5 rollen. Om echt geld kan je deze online gokkast spelen met een minimale inzet van € 0,25 tot maximaal € 250,00 per draai voor alle winlijnen. Deze gokkast kan je spelen op je pc of favoriete mobiele apparaat als smartphone of tablet. Zoals gebruikelijk kan je deze slot hier ook onbeperkt gratis uitproberen.

magic portals

Magic Portals spelen

Magic Portals ziet er erg goed uit zoals we dat eigenlijk gewend zijn van alle NetEnt gokkasten. Maar ook het geluid en de animaties zijn meer dan prima te noemen. Op de vijf rollen en vijfentwintig winlijnen van de Magic Portals gokkast draait alles om magie en mystiek. Zo zijn er de Magic Portals aanwezig voor de bonus features van dit spel en alle symbolen zijn ook gerelateerd aan het thema.

Van de laagste naar de hoogste waarde vind je blauwe, groene en rode kristallen bollen, een wolf, een uil en een draak. Des te waardevoller zijn de symbolen van een blauwharige heks, een wit bebaarde tovenaar en een roodharige heks. Je moet minimaal drie gelijke symbolen op een rij krijgen voor een prijs, maar hoe meer hoe beter. De uitbetalingen kan je checken door op de ‘I’ knop te klikken. Er is ook een wild symbool met het label ‘Wild’ en een gratis spins symbool met het label ‘Free Spins’.

Bonus Features op Magic Portals

Bij alle NetEnt slots vind je bonus features en de Magic Portals is hierop geen uitzondering. Op de rollen 1 en 5 zie je elektrisch geladen paarse cirkels. Als je het voor elkaar krijgt om gelijke symbolen te draaien in deze cirkels, dan worden ze ‘Wild’ evenals alle andere gelijke symbolen op de gokkast. Dit kan je heel wat mooie geldprijzen bezorgen. De gratis spins worden ook geactiveerd met behulp van de portals. Deze bonus ronde wordt namelijk geactiveerd door twee van de gratis spins symbolen in de magische portals te krijgen. Je zult dan worden beloond met tien gratis spins. Maar er is nog een extra bonus te verdienen want tijdens de free spins krijg je 2 extra Magic Portals voor mega winsten.

magic portals

Overzichtelijk

Met de Magic Portals krijg je enorm veel prijzen wat het spelen erg leuk maakt. Iedere ronde heb je kans op een mooie prijs en zit je te hopen dat er gelijke symbolen op de portals vallen. De gokkast is erg overzichtelijk en de bonusgames zijn snel te begrijpen, wat dit tot een fijn te spelen videoslot maakt die tot 64.000 credits per ronde kan uitbetalen. Deze gokkast heeft dus niet erg veel opties, maar dat is precies waar sommige spelers op zoek naar zijn. Vergelijk deze game bijvoorbeeld met Starburst, één van de meest gespeeld online gokkasten.