Speel nu de Majestic Forest-gokautomaat van EGT

Hou jij van de natuur, en wil je een paar van de mooiste beesten der wereld in hun natuurlijke omgeving zien? Dan is de Majestic Forest-gokmachine van EGT echt iets voor jou. Spot allerlei mooie beesten – zoals herten, vossen, wolven en beren – en win enorme prijzen als het je lukt om de goede combinaties te vinden. Er zijn zelfs bonussen en enkele speciaal ontwikkelde symbolen, wilds en scatters, om je kansen nog groter te maken. Met een speciaal jackpotspel en een alles-of-niets-functie is de Majestic Forest een hele complete machine voor ieder type speler.

Vermaak je in het bos en spot de mooiste dieren

Majestic ForestIn Majestic Forest sluip je door het bos op zoek naar zeldzame dieren. Spot je de juiste combinaties van wilde dieren, en dan verdien je enorme prijzen. Het hele spel is prachtig ontworpen – zoals we dat gewend zijn van Euro Games Technology. De soundtrack is ook indrukwekkend: grizzlyberen grommen en wolven huilen als je ze tegenkomen. De panorama’s, met prachtige groene bossen en met sneeuw bedekte bergen, maken de Majestic Forest een hele complete spelervaring. Die kun je – dankzij de verfijnde technologie die EGT gebruikt bij het ontwerpen van de gokkasten – nu zelfs ook op je mobiel en tablet ervaren.

Een fortuin in het bos

Misschien dacht je dat je alleen kon kijken naar de wilde dieren die rondlopen in het Majestic Forest, maar niets is minder waar: je kunt een hoop munten scoren met het spotten van de juiste beesten op de juiste plekken. Vossen en herten zijn niet heel zeldzaam in dit bos, en zijn tot 15.000 munten waard. Wolven zijn lastiger te vinden, en zijn al snel goed voor 40.000 munten. Beren zie je helemaal niet vaak, dus als je er meerdere te pakken krijgt verdien je 100.000 munten. De magische bomen van het majestueuze woud zijn trouwens ook wat waard: wel 50.000 munten. Met dat soort gigantische prijzen wordt je tocht door het bos meteen al een stuk aantrekkelijker.

Bonusmogelijkheden en jackpotspellen

De magische bomen zijn ook meteen de wild van het spel. Dat betekent dat ze de kracht hebben om andere symbolen te vervangen en nieuwe combinaties te openen, waar je nog meer prijzen mee kunt verdienen. Spot je drie of meer bomen tegelijkertijd, dan krijg je 12 gratis spinrondes, waarbij steeds één dier ook meetelt als wild en zich op magische wijze uitbreidt over de rollen om nog meer winst mogelijk te maken. Het jackpotspel is daarbovenop nog een grote extra bonus. Deze bonusronde begint aan het eind van willekeurige spins.

Je kiest – zoals wel vaker bij gokkasten van EGT – uit twaalf omgedraaide kaarten die spelkaarten uit waarvan jij denkt dat er de grootste bedragen onder liggen. Zo groeit de jackpot met het spel mee, en wil je na vier levels een enorme prijs. Ook als je onder de 7.000 munten blijft heb je nog kansen: je kunt dan spelen voor alles of niets, en hebt vijftig procent kans om je winst te verdubbelen.

Majestic Forest gokkast

Beestachtig spannende spellen waarbij jij de inzet bepaalt

Hoewel de Majestic Forest van EGT een gokkast is waarbij je ontzettend veel winst kunt pakken, hoef je niet per se te spelen met hele hoge inzetten. Je kiest namelijk zelf een combinatie van muntwaarde en inzet waar jij je plezierig bij voelt. Met keuze van kredietwaarde tussen 0.01 en 1.0 munten, en een inzet van 20 tot wel 200 munten, speel je altijd je eigen spel.

Het mooie uitgewerkte thema – compleet met animaties, geluiden, achtergronden en symbolen – en de grote prijzen en bonusspellen waarbij je een nog grotere winst kunt behalen, maken de Majestic Forest-gokkast tot een echte winnaar. Probeer nu ook uit of jij het in je hebt om wilde dieren te spotten en maak een enorme winst in dit magische woud, waar ieder dier dat je tegenkomt bijdraagt aan je winst.