Geen speciale functies

Mandarin Fortune is een videoslot ontworpen door Leander Games. Het spel heeft een wiel met vijf rollen en drie symbolen. Dit spel heeft twintig winlijnen , die je zelf in kunt stellen, niet alleen het aantal actieve winlijnen, maar ook de inzet op deze lijnen. Het spel heeft geen speciale functies, maar beloont je wel redelijk veel gratis spins en een verdubbelaar. En is geïnspireerd op de Chinese cultuur.

Een spel met Chinese cultuur

Mandarin is een woord die voor verschillende doeleinden in het Chinees wordt gebruikt. Het is een algemene naam voor de douaneambtenaren van China, een naam die is ontstaan door Portugese reizigers. Mandarin staat ook voor het Manchurian Dynastie die in China bestaat. Het is eigenlijk meer een moderne naam voor een provincie in China. Geografisch gezien is het een moeilijk stuk land.

mandarin fortune

Het woord Mandarin kan namelijk staan voor een stuk land dat zich geheel in China bevindt, maar het kan ook staan voor een stuk dat verdeeld is; een gedeelte in China en een gedeelte in Rusland, Maar historischen blijven volhouden dat dit de titel is die gebruikt wordt voor veel gouveneuren in het Imperiale China. China is een land met een rijke cultuur en daarom is het ook niet gek dat er een videoslot wordt geïnspireerd op dit land. Het land met zijn vuurwerk en draken kan voor veel inspiratie zorgen op vele vlakken, dus waarom niet op het gebied van videoslots.

Alles geïnspireerd door China

Het spel is volledig geïnspireerd op China en naast rode lampionnen, theepotten, een chinees vrouwtje met een waaier in haar handen, een drakenmasker en het logo van het spel worden er ook speelkaart symbolen gebruikt. Ook deze zijn helemaal in Chinese stijl gemaakt. De symbolen hebben naast de Chinese invloeden ook nog allemaal een felle kleur meegekregen.

Dit spel kun je spelen met één tot twintig actieve winlijnen. En je kunt zelf je inzet bepalen per winlijn, variërend van één tot tien cent per lijn. De maximaal geaccepteerde inzet per draai is twee euro. Mocht je om een hogere winst willen spelen dan kan dat natuurlijk ook en kun je meerdere winlijnen activeren. Om een winnende combinatie te kunnen maken is het nodig twee of drie van dezelfde symbolen te kiezen.

De symbolen moeten in de actieve winlijn staan en moeten zich naast elkaar bevinden beginnend vanaf de meest linker rol. Bij een winlijn is het belangrijk dat de symbolen met elkaar in contact staan. Je kunt zelf bepalen welke winlijn je activeert en hoeveel, maar in feite werken ze allemaal hetzelfde. Het wiel bestaat uit vijf rollen met elk drie symbolen.

In totaal dus vijftien symbolen op het hele wiel. Wanneer je in de eerste rol een winnend symbool hebt, moet zich op de tweede rol ook dit symbool bevinden. Stel op de eerste rol zit het winnende symbool op de bovenste rij, dan moet op de tweede rol zich het winnende symbool zich ook op de bovenste rij bevinden, of één rij naar beneden. Wanneer in de tweede rij het winnende symbool op de onderste rij zit, is het helaas geen winnend symbool. Zoals gewoonlijk wordt alleen de hoogste combinatie uitbetaald.

Yin Yang

Wanneer het speciale symbool van Yin Yang langs komt dan heb je een wild (een joker) in handen. De joker komt alleen voor op de tweede, derde en vierde rol. En kan op deze manier geen winnende combinatie vormen, maar hij kan wel van één een winnende combinatie maken. De Yin Yang joker kan alle symbolen aannemen, op de scatter na. De scatter is bij Mandarin Fortune een prieel en hier kun je gratis spins mee winnen.

mandarin fortune gokkast

De scatter kun je alleen op de derde, vierde en vijfde rol vinden. Als je drie scatters hebt dan krijg je maar liefst acht gratis spins, deze worden gedraaid met de inzet die je als laatste hebt ingesteld. Als je vier of vijf scatters hebt dan ontvang je twaalf of zestien gratis spins. Bij deze spins wordt elke winst die je hebt behaald direct uitbetaald aan je saldo.

Oneindig gratis spins

In tegenstelling tot veel andere videoslots heeft dit spel geen extra bonus rondes of extra functies. Het enige dat dit spel heeft is een vrij simpele draai en het biedt oneindig gratis spins aan mits jij hiervoor de benodigde scatters behaald). En tevens heeft het geen progressieve jackpot.

Waarom zou je dit spel spelen?

Het spel van Leander, Mandarin Fortune is een makkelijk en simpel spel, hoewel erg mooi vormgegeven. De kleurrijke symbolen zijn in contrast met het gebrek van kleurrijke functies. Het enige echte interessante aan dit spel zijn de extra gratis draaien die je krijgt. Mandarin Fortune is een spel van Leander Games en is te spelen op een desktop. Het spel heeft door zijn variabele aantal winlijnen en inzetten de mogelijkheid om redelijke winst te draaien. Je kunt er spelen met één winlijn, maar om je winst groter te maken kun je er ook meer activeren.