Laat jezelf ook meenemen naar deze Marilyn Monroe videoslot. De 5 rollen waarop je bij deze speelautomaat je inzetten kunt plaatsen zijn direct op de skyline van Hollywood geplaatst. Uiteraard hebben de symbolen die je bij het spelen van deze Marilyn Monroe videoslot tegen kunt gaan komen alles te maken met de wereldster zelf.

Om winnende combinaties te kunnen draaien moet je eerst bepalen met welke inzet je wilt gaan spelen. Nadat je dit gedaan hebt kun je winnen door zoveel mogelijk symbolen van een soort op een winlijn te draaien. In totaal kun je bij Marilyn Monroe spelen met maximaal 20 winlijnen. Prijzen zullen daarop uitgekeerd worden als je de combinatie met symbolen weet te draaien van links naar rechts, met dus het begin op de eerste rol.

Marilyn Monroe

Speldetails Marilyn Monroe gokkast

Om het draaien van de rollen en de spelbeleving optimaal te kunnen beleven heeft ontwikkelaar Playtech er bij Marilyn Monroe alles aan gedaan om dit te realiseren. Tijdens het spelen kun je dan ook genieten van de meest moderne grafische effecten en ook de geluiden zijn geheel in stijl van het thema. Als je winst wilt maken kun je de inzetten bij dit spel plaatsen door te kiezen uit een muntwaarde. Deze kun je minimaal instellen op 1 cent en kan maximaal ingesteld worden op 50 euro.

Wanneer je ervoor kiest om alle winlijnen van Marilyn Monroe te gebruiken zal je met een inzet van minimaal 20 cent moeten gaan spelen. Ga je meer geld spelen, dan is een maximale inzet mogelijk tot maar liefst 1000 euro. Heb je deze slotmachine nog nooit gespeeld? Je hebt de mogelijkheid om bij het online casino Marilyn Monroe gratis uit te proberen, waarbij je geen enkel risico zal lopen om geld te verliezen.

Marilyn Wild symbolen

Als je deze slotmachine gaat spelen kun je een Marilyn Monroe Wild draaien. Deze kun je inzetten als ieder ander symbool, waarbij alleen de Scatter uitgezonderd zal zijn. Zodra je de Wild draait samen met reguliere symbolen kun je een combinatie makkelijker afronden. Ook is het mogelijk dat een combinatie langer gemaakt wordt en je daardoor dus meer prijzengeld op kunt gaan strijken.

Wanneer de Wild bij Marilyn Monroe zijn vervangende functie uitvoert kun je altijd rekenen op meer geld. Een combinatie die met de Wild afgerond wordt zal namelijk altijd verdubbeld uitgekeerd worden. Verder is het ook mogelijk om met de Marilyn Monroe Wild symbolen in een combinatie eigen winsten te behalen. Dit is al mogelijk als je minimaal 2 van deze symbolen op de juiste manier op een winlijn weet te draaien.

Backstage bonus

Marilyn Monroe VideoslotHet Marilyn Monroe logo is bij deze videoslot beschikbaar als Scatter en kan eenvoudiger prijzen opleveren. Als je deze symbolen op willekeurige posities van de rollen draait zal er al een prijs worden uitgekeerd vanaf 2 Scatters. Niet alleen de Scatterprijzen zijn belangrijk, maar ook de backstage bonus die je met deze symbolen kunt activeren. Met minimaal 3 Scatter symbolen wordt deze bonus actief, waarbij je altijd minimaal 10 free spins hebt en een vermenigvuldiger van 2x.

Je krijgt bij de bonus 5 foto?s te zien, waarvan je er 2 mag kiezen. Hiermee kunnen de free spins en de vermenigvuldiger verhoogt worden in je voordeel. Als je eenmaal de free spins aan het spelen bent is het uiteraard gewoon mogelijk dat er nieuwe Scatters gedraaid worden. Met 3 Scatters of meer worden er maar liefst 35 extra spins aan je tegoed toegevoegd, zodat je nog langer gratis tot winsten kunt komen.

Prijscombinaties

De prijzen die bij het spelen van Marilyn Monroe beschikbaar zijn kun je terugvinden per symboolsoort in de prijzentabel. Ook de backstage bonus staat hierin nog eens uitgebreid uitgelegd en specifieke prijzen met Wilds zijn ook zichtbaar. Om te kunnen winnen zal je altijd een combinatie moeten maken van voldoende symbolen. Alleen op die manier zal een winst uit de prijzentabel uitgekeerd kunnen worden.

Beoordeling Marilyn Monroe

Naar onze mening heeft Playtech met dit herkenbare thema een leuke slot op de markt weten te brengen, die aantrekkelijk is om te spelen voor iedere speler. Als jij je inzetten bij Marilyn Monroe gaat plaatsen kun je dat doen met bedragen naar eigen keuze binnen brede limieten. Bovendien kun je altijd deze video slot een keer gratis spelen als je deze nog niet kent.