Medusa 2 nextgen gamingAls groot vervolg op de eerste Medusa videoslot zal deze Medusa 2 verder gaan op de strijd die in zijn voorganger gevoerd werd. Waar de pijlen je al direct om de oren vliegen als je het spel geladen hebt lijkt het er in eerste instantie direct op dat Medusa 2 leuk zal zijn om te spelen.

Aangevuld met verschillende extra grafische effecten en ook bijpassende symbolen zal de spanning iedere draai er goed in komen te zitten. Is het niet door de prijzen die gewonnen kunnen worden, dan wel door de geluiden die je bij deze slot te horen krijgt. Om spelen eenvoudig te maken voor iedere speler is er bij Medusa 2 gekozen voor een minimaal aantal knoppen in een standaard volgorde van links naar rechts. Zo kan iedere speler eenvoudig tot een inzet komen en is het draaien van de rollen altijd een fluitje van een cent.

Totaaloverzicht Medusa 2 slot

Om op de juiste manier tot een prijs te kunnen komen dien je bij Medusa 2 aan een aantal zaken te voldoen. Op de 5 rollen wordt er iedere draai gespeeld met 15 symbolen. Prijzen kunnen op deze rollen gewonnen worden op maar liefst 243 verschillende manieren. Dit betekend dat er geen bepaalde vorm van symbolen gedraaid moet worden, maar dat deze alleen op aaneengesloten rollen gedraaid moeten worden.

Winnen doe je uiteraard altijd met een combinatie van meerdere soortgelijke symbolen. De enige extra voorwaarde die bij Medusa 2 gesteld is, is dat een juiste combinatie altijd gestart zal moeten worden vanaf de meest linkse rol. Als je in het rijtje met knoppen kijkt zal het je meest links direct opvallen dat er door NextGen ook een info button toegevoegd is. Deze wordt gebruikt om een uitbetaalschema te openen, waarmee je direct te zien zal krijgen welke prijzen er op dit spel voor een combinatie van soortgelijke symbolen allemaal gewonnen kunnen gaan worden.

Medusa 2 Wild symbolen

Net als bij zijn voorganger wordt ook bij Medusa 2 de vrouw gebruikt als een Wild symbool. Bijzonder hier is dat deze op alle rollen kan verschijnen en dus ook een eigen combinatie uit kan keren vanaf 3 symbolen op een winlijn. Als je een Wild draait kunnen alle voorkomende symbolen, behalve de Scatter, vervangen worden om een combinatie eenvoudiger af te ronden. Daarnaast kun je tijdens het draaien van de rollen er ook op rekenen dat dit een Stacked symbool is en er dus ook meerdere Wild symbolen op elkaar gedraaid kunnen gaan worden om tot wel een hele rol te bedekken. Als je tijdens het hoofdspel een soldaat laat verschijnen zal Medusa aangevallen worden. Zij vecht terug en zal de soldaat veranderen in steen om zo nog meer Wild te krijgen om combinaties mee te kunnen completeren.

Medusa 2 videoslot

Scatters en free games ontvangen

Met het Medusa 2 logo als symbool heb je direct de Scatter te pakken die tijdens deze videoslot gebruikt kan worden. Dankzij dit Scatter symbool zal je makkelijker prijzen kunnen winnen, omdat je niet verplicht zal worden om een winlijn te volgen. Dit betekend dat je een vermenigvuldiging van je inzet al bij zal kunnen schrijven vanaf 3 Scatter symbolen. Bovenop de losse prijs die je wint zal je bij Medusa 2 ook altijd direct 10 free games ontvangen om mee te spelen.

Iedere free game zal je daarbij rollen gelocked zien worden en kunnen er zo hogere prijzen worden gegeven. De Locked feature zorgt ervoor dat er minimaal 3 gelijke rollen te zien zijn op het midden van dit spel. Soortgelijke symbolen op rol 1 en 5 kunnen er dus voor zorgen dat er een maximale combinatie gevormd zal worden qua lengte.

Inzetten binnen je budget

Dankzij brede inzetlimieten is het door NextGen voor Medusa 2 mogelijk gemaakt om met ieder budget op dit spel aan de slag te kunnen gaan. Bij het spelen met deze 243 winmanieren kun je het bedrag van je inzet aanpassen door een muntwaarde te kiezen. Deze zijn beschikbaar van 1 cent per munt tot en met een maximale waarde van 2 euro per munt. Als je in gaat zetten zal je met deze muntwaardes uit gaan komen op een minimaal bedrag van 25 cent en een maximaal bedrag van 50 euro per draai. Mocht je eerst willen oefenen of voor je plezier willen gaan inzetten, dan kun je online gratis Medusa 2 spelen.

Beoordeling Medusa 2 videoslot

Als je op deze videoslot gaat spelen zal je vanaf het begin af aan al verrast gaan worden door een compleet thema met hoge winstkansen. Om te winnen zijn er allerlei thematische symbolen aanwezig en zullen de extra functies op deze Medusa 2 speelautomaat ook zeer zeker een toegevoegde waarde gaan hebben.