Medusa NextGen gamingIn de strijd der Grieken wordt op deze online gokkast direct het verhaal van Medusa afgehandeld. Het spelen van deze Medusa videoslot is door NextGen Gaming op een aantal manieren aantrekkelijk gemaakt. Om te beginnen zal je zonder eigen account op dit spel online gratis inzetten kunnen gaan plaatsen door het spel te openen. Hierbij krijg je altijd 1000 euro virtueel speeltegoed, waarmee je uiteraard heel wat verschillende prijzen binnen zou kunnen halen.

Anderzijds wordt er bij Medusa ook de mogelijkheid gegeven om voor geld in te gaan zetten. Als je kiest voor een geld inzet op de maximaal 25 winlijnen doe je dat met muntwaardes van 1 cent tot en met 2 euro. Afhankelijk van je eigen budget kun je op alle winlijnen zo spelen met 25 cent per draai als minimum en kan er maximaal in worden gezet met een bedrag van 50 euro per speelronde op deze Medusa videoslot.

Wild prijzen Medusa videoslot

Om prijzen te kunnen winnen dien je op de 5 rollen van Medusa uiteraard zoveel mogelijk soortgelijke symbolen te draaien. Toch is er een symbool dat prijzen eenvoudiger in de wacht zal kunnen slepen en dat is in dit geval de Wild. Met het Wild symbool kunnen alle andere symbolen worden vervangen, met daarbij Scatters en bonussymbolen uitgezonderd. Als er een Wild gedraaid wordt, op de rollen 2, 3 of 4, zal je direct 3 Turned To Stone re-spins ontvangen. Hiermee gaan de rollen 3 keer opnieuw gratis draaien om prijzen mee binnen te halen. Eén van de rollen zal als Expanding Wild worden gebruikt tijdens deze re-spins, waardoor vanaf een hele rol meerdere winlijnen gecompleteerd zouden kunnen worden.

Pegasus bonus Medusa

Als je tijdens het draaien van de rollen op deze Medusa 3 Pegasus bonussymbolen weet te draaien zal je een bonusprijs ontvangen. Het gaat hierbij direct om een pick me bonus, wat betekend dat je zelf de prijs die je wint kunt laten onthullen door één van de bonussymbolen aan te klikken. Hierbij kun je niet alleen direct een prijs krijgen, maar kan ook een pick again actief worden en een win alle, waardoor ook de maximel bonus binnen gehaald kan worden. Als je deze bonus weet te activeren tijdens het spelen van de free games ontvang je prijzen ook nog eens hoger. Hierbij kun je in dat geval namelijk rekenen op een vermenigvuldiging van 2 of 5 keer.

Medusa online gokkast

Once bitten bonus

De Pegasus bonus is niet de enige extra die je kunt genieten. Tijdens het spel kun je namelijk ook rekenen op het Medusa logo als symbool, die gebruikt wordt als een Scatter. Winnen kan met dit symbool zonder specifieke winlijn al vanaf 2 symbolen. Als je 3 of meer van deze logo’s weet te draaien zullen er bovendien ook nog eens 10 free games als extra gegeven worden. De free games die tijdens Medusa gespeeld worden zullen altijd worden afgehandeld met je laatste inzet als uitgangspunt en uiteraard zonder daarbij geld van je saldo af te schrijven. Met de free games zullen prijzen die je wint ook nog eens altijd verdubbeld uitbetaald krijgen.

Als je tijdens het spelen van de free games een soldaat op de rollen weet te draaien zullen er voor dit spel superspins geactiveerd worden. Dit betekend dat prijzen die tijdens een superspin behaald worden met een vermenigvuldiger van maar liefst 5 keer zullen worden uitbetaald. Dit geldt dus ook voor de Pegasus bonus die eventueel tijdens de free games van Medusa gestart kan worden.

Beoordeling videoslot

Als je deze videoslot gaat spelen zal je zien dat Medusa op basis van zijn thema alles te bieden heeft wat je maar nodig hebt. Na deze review kunnen wij dan ook concluderen dat het NextGen goed gelukt is om met deze ontwikkeling een compleet spel neer te zetten. Het thema wordt vanaf het laden al doorgevoerd door middel van de grafische lay-out en ook als het gaat om geluiden zal de spanning er iedere keer goed in komen te zitten. Op de rollen worden hoge kansen op winst geboden door de verschillende bonussen en de Wilds en free games die je als extra kunt genieten. Of je speelt met een hoge of lage inzet bij Medusa maakt niet uit, want kansen op winst zijn er bij deze speelautomaat toch voldoende aanwezig.