merlins millions videoslotZoals de naam van deze videoslot al weet te verklappen zal het tijdens het spelen van Merlin’s Millions gaan om het winnen van hoge prijzen. Als je op deze videoslot wilt gaan inzetten zal je moeten weten dat je niet alleen voor echt geld in zal moeten gaan zetten. Op deze gokkast kun je namelijk ook gratis spelen, waarvoor je bovendien ook nog niet eens een account nodig zal gaan hebben. Als je kiest voor een gratis spel zal je 1000 euro virtueel speeltegoed krijgen om mee aan de slag te gaan. Wil je wel voor de winst mee gaan draaien, dan zal je Merlin’s Millions voor geld moeten gaan spelen vanaf een eigen account.

Als je voor geld in gaat zetten doe je dit bij deze videoslot altijd op een totaal van 50 vaste winlijnen. Inzetten kunnen zo alleen worden aangepast door een muntwaarde te kiezen en als extra eventueel door de superbet mode in te stellen. Muntwaardes zijn bij Merlin’s Millions beschikbaar van 1 cent tot en met 20 cent. Als je kiest voor een lage inzet zal je hierdoor altijd minimaal een bedrag van 50 cent per draai moeten gaan spelen. Hogere inzetten kun je in combinatie met de superbet mode plaatsen, waarbij het maximum uit zal komen om een bedrag van maar liefst 70 euro om de rollen mee te laten draaien.

Superbet modus Merlin’s Millions slot

De hierboven genoemde superbet modus die je bij Merlin’s Millions in kunt stellen zal belangrijk zijn om een vermenigvuldiger in te stellen. De vermenigvuldiging die je kiest bepaald de hoogte van je inzet en dus ook de hoogte van de prijzen die er gewonnen kunnen worden. De superbet modus kan ingesteld worden op vermenigvuldigers van 2, 4, 6, 8 en 10 keer en is bepalen voor prijzen die je dankzij een Wild weet te vormen. Zodra er een Wild bij een combinatie betrokken is en je hebt de superbet modus van Merlin’s Millions actief, dan zal je direct een hogere prijs ontvangen.

Merlin’s Millions Wild

Het Wild symbool van Merlin’s Millions wordt, net als bij de andere speelautomaat uit deze serie, gevormd door Merlijn. Hij zal in staat zijn om als Stacked symbool op de rollen 2, 3 en 4 alle andere symbolen te vervangen, waarbij de Scatter en het bonussymbool uiteraard voor vervanging uitgesloten zullen zijn. Dat de Wild van Merlin’s Millions gedraaid kan worden als een Stacked symbool is uiteraard zeer gunstig. Zo kunnen er meerdere van deze symbolen op elkaar gedraaid worden en zal je met de Wilds meerdere winlijnen tegelijk compleet kunnen maken.

Scatters in de vorm van een magische bol

De Scatter symbolen die je tijdens het spelen van deze Merlin’s Millions videoslot op de rollen kunt laten verschijnen worden gevormd door de blauwe magische bol. Deze zal een verdubbeling van je inzet geven en zorgen voor 5 free games als je 3 van deze symbolen op de rollen hebt weten te draaien. Tijdens het spelen van de free games is Merlijn actief voor het laten verschijnen van Wilds. Met zijn toverstaf zal hij zo heel wat extra kansen op winst genereren. Gebeurd het dat je tijdens deze modus bij Merlin’s Millions opnieuw 3 Scatters vindt, dan zullen er uiteraard naast de extra prijs ook weer 5 free games extra aan je draaiende tegoed toegekend.

merlins millions nextgen

Owl bonus

Een extra symbool dat nog op deze Merlin’s Millions videoslot beschikbaar zal zijn is de uil. Deze kun je draaien op de rollen 1, 3 en 5 voor het winnen van een bonusprijs. Als je 3 uilen op deze rollen hebt weten te draaien zal de bonus geactiveerd worden. Je krijgt daarbij de mogelijkheid om uilen aan te klikken voor het winnen van bonusprijzen totdat er collect in je scherm wordt weergegeven. Vanaf dat moment is de bonus namelijk voorbij en zal je het bonusgeld uitgekeerd krijgen aan je tegoed. Na de bonus kom je uiteraard weer direct in het hoofdspel terecht om daar de rollen weer te laten draaien.

Beoordeling Merlin’s Millions

Tijdens het testen van Merlin’s Millions voor deze review hebben wij zelf kunnen ervaren hoeveel kansen op winst er geboden kunnen worden. Met een groot aantal winlijnen en het gebruik van de superbet modus kun je tijdens het spelen van dit spel dan ook uiterst ver komen. Dit geld uiteraard voor de reguliere prijzen die je kunt winnen, maar ook voor alle extra functies die bij het spelen van Merlin’s Millions op de rollen gebruikt worden. Kortom: een leuke gratis gokkast.