Monopoly Big Event, speel Monopoly met bijzondere extra’s

monopoly big eventIedereen die altijd al fan was van het traditionele Monopoly bordspel zal zich met liefde storten op Monopoly Big Event. Deze sensationele online gokkast van Barcrest brengt Monopoly tot leven en combineert daarbij verschillende online gokmogelijkheden. De gokkast van Monopoly Big Event bestaat uit drie rijen en vijf wielen, er is een wild symbool en uiteraard zijn er free spins te verdienen. Als je op de gokkast speelt staan de Monopoly symbolen centraal en zijn er veel herkenbare animaties. De meeste spelers van Monopoly Big Event zijn echter geïnteresseerd in de zogenaamde Big Bet functie die deze gokkast heeft. Big Bet maakt het mogelijk om met meer geld te spelen en hierdoor wordt ook de kans op winst groter. Hou je van gokkasten dan is de Monopoly Big Event gokkast zeker het spelen waard.

Hoe functioneert de Monopoly Big Event gokkast?

De gewone Monopoly Big Event gokkast speelt op basis van drie rijen en vijf wielen. Hierbij worden de standaard tien tot en met aas symbolen gebruikt om het scherm te vullen. Je zult zien dat deze opvulling niet storend is want de overige animaties hebben allemaal betrekking op het Monopoly thema. Dit maakt de Monopoly Big Event tot een aangenaam spel waarbij het scherm altijd overzichtelijk is ingedeeld. Het spel wordt ondersteund door geluidseffecten en muziek. Bovendien is er een wild symbool en een scatter die de weg naar free spins vrijmaakt.

Big Bet maakt Monopoly Big Event net iets spannender

Wil je het spel op de gokkast iets spannender maken dan is Monopoly Big Event die uitdaging zeker waard. Het spel is voorzien van een knop om de zogenaamde Big Bet te spelen. Waar andere gokkasten dan direct naar de maximaal inzet gaan is dat bij de Big Bet niet het geval. Je hebt de mogelijkheid om een 20.00 en 30.00 game te spelen. In de 20 variant heb je vijf spins te spelen met een progressieve vermenigvuldiger die oploopt tot vijf tijdens de laatste spin. Wil je nog meer spanning? Speel dan de 30 variant. Hier moet je eerst aan het bonuswiel draaien om te zien of je een vermenigvuldiger krijgt of dat de keuze valt op 5 epic spins die allemaal zijn gekoppeld aan een vermenigvuldiger van 5 of dat je misschien in het groene vlak terecht komt zodat alle wild symbolen aanwezig blijven. De inzet voor deze 5 spins betaal je direct en het is mogelijk om je inzet terug te winnen over de 5 spins waar je in de tussen liggende tijd niet voor betaald. Als je Big Bet speelt kan het behoorlijk snel gaan met je inzet maar de winstkans ligt dan ook aanmerkelijk hoger.
monopoly big event gokkast

Monopoly Big Event en free spins

Als je bij Monopoly Big Event de bonus wilt spelen dan moet je minstens driemaal de scatter hebben. Heb je er vier of vijf dan is dat het begin van je geluk want dan krijg je nog meer te zien dan bij slechts drie scatters. In de bonus kun je grote winsten behalen en ook dit gedeelte van de gokkast is gebaseerd op het originele Monopoly spel en is daarmee volledig in de stijl van de gokkast.

Monopoly Big Event en winlijnen

Er wordt gespeeld op basis van 20 winlijnen die niet zijn aan te passen. Je kunt wel links in je beeld automatisch de inzet per lijn bepalen. Het maximaal aantal automatische spins staat standaard op 25 en indien je Big Bet wilt spelen kun je in dit gedeelte van het spel maximaal 5 opeenvolgende spins spelen. Het is aan te raden om de Monopoly Big Event gokkast handmatig te spelen.