More Dice and Roll

More Dice and Roll is een gokkast met heel veel winlijnen. Het is een leuke gokkast met als thema dobbelstenen. Wanneer je een mooie winnende combinatie hebt schieten de dobbelstenen over je beeldscherm. Dat zijn leuke momenten waarop je je winst kunt vieren. De kast doet zijn naam dus eer aan. Want wie wil er nu niet meer dobbelstenen, wanneer dat een mooie winst betekent? Verder oogt de gokkast erg traditioneel. De symbolen zijn bijna allemaal van verschillende soorten fruit. Een traditionele fruitkast dus.

Lijnen en inzet

More Dice and RollWat betreft de winlijnen en de inzet is More Dice and Roll een interessante gokkast. Mensen die graag met weinig inzet spelen zijn misschien niet heel blij met dit spel. Het aantal winlijnen is namelijk vastgesteld op 40. Daardoor is ook de inzet aan de hoge kant. Zo kun je met 40, 80, 200, 400 of 800 credits spelen. Je hebt dankzij de vele lijnen ook veel kans om te winnen en daar doe je het natuurlijk om. Dat maakt het spel leuk. Bij dit spel ben je niet met allerlei bonuspellen bezig, maar je kunt gewoon lekker de automaat laten draaien. Bepaal je inzet en waag een gokje.

More Dice and Roll

Het spel More Dice and Roll is een gokkast met vijf rollen. Er zijn 40 winlijnen in totaal en dat kun je niet veranderen. Verder zijn er 9 verschillende kaarten. Een van die 9 kaarten is de Wild kaart. Dat is dan ook de enige speciale kaart in dit spel. Wel kun je op iedere winst nog een keer gokken met de Gamble functie. Daarover zo meteen meer. Ook is het leuk om te weten dat je met dit spel ook kans maakt om aan het Jackpot Cards Bonus spel mee te doen. Dat is een leuke extra game, waarbij je extra hoge prijzen binnen kunt halen. In dat extra spel zitten ook meerdere levels.

Gamble voor extra winst en spanning

Bij iedere keer dat je een winnende combinatie hebt kun je op Gamble klikken. Je ziet wat je laatste winst is en daaronder verschijnt de Gamblo knop. Als je ervoor kiest om het Gamble spel te starten kun je het bedrag van je winst aanzienlijk verhogen. Dit werkt als volgt. Er knippert een kaart in het midden van het scherm. Het is de bedoeling, dat jij raad welke kleur die kaart heeft. Rood of zwart. Door het goed te raden verdubbeld je winst. Wanneer je de kleur niet goed hebt, dan verlies je al je winst. Een hele interessante gok. Vooral wanneer je meerdere keren de juiste kleur raad neemt je winst snel toe. Je kunt tot 5 keer toe je winst verdubbelen bij More
Dice and Roll.

More Dice and Roll gokkast

Conlusie

More Dice and Roll is een mooie gokkast, die een veel mensen aan zal spreken. Het traditionele uiterlijk is vooral iets wat liefhebbers leuk zullen vinden. Ook de vele winlijnen zijn een goede reden om voor deze gokkast te kiezen. Het zorgt er namelijk voor dat je vaak wint en daarna kun je zelfs je winst nog meerdere malen verdubbelen. Een echte fruitautomaat die bij velen de kriebels zal doen ontstaan. De fruitsymbolen, de zevens en de belletjes zijn genoeg voor een leuk spel.

Verder werkt het ook lekker simpel. Je hoeft je niet bezig te houden met het aantal lijnen. Je bepaald je inzet en dat is alles. Verder kun je lekker gokken zonder gedoe. Juist dit is misschien wel de grootste charme van deze kast, namelijk dat het simpel blijft. Wil jij lekker een drankje drinken en een eenvoudig spelletje spelen? Dan is More Dice and Roll echt een gokkast voor jou.