More Fresh FruitsDe naam van deze More Fresh Fruit videoslot van Endorphina weet al direct te verraden wat voor symbolen je op de rollen van dit spel kunt verwachten. Op een eenvoudige achtergrond is deze grafisch goed uitgevoerde videoslot weergegeven, waardoor het spelen van deze gokkast erg eenvoudig is gemaakt.

Daarbij zijn ook de geluidseffecten van dit spel niet mis en kun je zodra je More Fresh Fruit gaat spelen direct rekenen op de optimale spelbeleving. Om het spelen makkelijk te maken is er een minimaal aantal knoppen aanwezig. Daarbij is het belangrijk om te weten dat je vooraf al toegang kunt krijgen tot een uitbetaalschema, waardoor je direct kunt zien welke combinaties de hoogste prijzen op zullen gaan leveren.

Speldetails More Fresh Fruit videoslot

Bij deze More Fresh Fruit speelautomaat kun je rekenen op 5 rollen om winsten mee te draaien. Bijzonder is dat je per rol niet 3 symbolen aantreft, maar dat er 4 symbolen aanwezig zijn. Hierdoor kun je er bij More Fresh Fruit op rekenen dat je met 20 symbolen per draai op maximaal 40 winlijnen heel wat winsten binnen zal kunnen gaan halen.

Als je de rollen laat draaien is het jouw doel om zoveel mogelijk soortgelijke symbolen op een winlijn aaneengesloten aan elkaar te vormen. Prijzen uit het uitbetaalschema zullen daarbij alleen uit worden gekeerd als jouw combinatie gestart wordt vanaf de eerste rol, wat betekend dat je deze dus van links naar rechts zal moeten draaien.

Gratis spelen of voor echt geld

Als je nog niet bekend bent met de More Fresh Fruit videoslot kun je altijd de mogelijkheid aangrijpen om deze slot eens een keer gratis uit te proberen. Daarbij wordt er tijdens het laden virtueel speelgeld aangeboden, waarmee je kunt spelen alsof je voor echt geld bezig bent. Naast de gratis speelmogelijkheid heb je natuurlijk ook altijd de optie om More Fresh Fruit voor geld te gaan spelen. Dit betekend dat je vanaf een eigen account en saldo de rollen kunt laten draaien om grote winsten te behalen.

Als je in gaat zetten met echt geld is het belangrijk om allereerst de muntwaarde in te stellen. Daarna kun je kiezen welk aantal winlijnen actief moet zijn met de LINES knop. Je wordt bij More Fresh Fruit namelijk niet verplicht om alle aanwezige winlijnen te gebruiken. Tot slot zal je om je inzet vast te stellen moeten bepalen welk aantal credits er per draai gespeeld dient te worden. Hiervoor kun je op deze gokautomaat gebruik maken van de BET knop.

Vervangende Wild symbolen

Om het spelen van deze videoslot een stuk makkelijker te maken heeft Endorphina ervoor gekozen om gebruik te maken van een Wild symbool. Deze kun je heel makkelijk herkennen, omdat deze in woord op een bord weergegeven is.

Met de Wild kun je met uitzondering van de Scatters alle andere symbolen vervangen om tot een winst te komen. Dit betekend dat je met reguliere symbolen samen een combinatie af kunt ronden en er zo met de winst vandoor kunt gaan. Anderzijds mag je een Wild ook toevoegen aan een combinatie die bij More Fresh Fruit sowieso al winst zou geven, waardoor er meer geld gewonnen kan worden. En eigen combinatie met Wild symbolen kan niet worden gevormd, wat betekend dat je deze dus alleen maar als vervanger op de rollen zal kunnen gebruiken.

more Fresh fruit

Scatter symbolen More Fresh Fruit

De Scatter symbolen die je bij More Fresh Fruit kunt draaien zijn niet weergegeven als een stuk fruit, maar worden gevormd door het dubbele sterren symbool. Als je de sterren draait in minimaal een drietal zal er een prijs worden gewonnen. Met de Scatters kun je winnen zonder een winlijn te moeten volgen met symbolen op willekeurige positiest van alle rollen. Hiermee win je minimaal 80 credits en is er een maximale prijs van maar liefst 20.000 credits te winnen.

Beoordeling

Als je op zoek bent naar een videoslot met moderne videoslot, dan heeft Endorphina met More Fresh Fruit zeer zeker wat moois neer weten te zetten. Het spel steekt grafisch uitstekend in elkaar en ook wat betreft de geluiden heb je bij deze slotmachine niets te klagen. Voor spelers die twijfelen is het mogelijk om More Fresh Fruit gratis uit te proberen, maar als je direct geld wilt kunnen winnen is inzetten vanaf je eigen saldo ook altijd een directe optie.