Twee identieke spellen naast elkaar bij Multi Player

De online gokkast Multi Player van Fruits4Real is een eigenlijk meer een gokkast voor de ervaren online fruitmachine speler, de beginnende speler kan beter met een ander gokkast starten of eerst voor playmoney spelen zodat hij weet waar hij aan begint als hij ervoor kiest om voor echt geld te spelen.

Erg veel afbeeldingen en het dubbele aantal rollen ten opzichte van de meeste andere gokkasten online kunnen bij een beginnende speler nogal voor verwarring zorgen en kan het overzicht snel weg zijn waardoor het plezier in spelen op Multi Player ook iets minder zou kunnen worden. Maar voor de ervaren speler is het echt een hele leuke gokkast.

MultiPlayer

Gigantisch Prijzen

Wanneer u goed kijkt naar Multi Player zult u merken dat het eigenlijk lijkt of er twee gokkasten tegen elkaar zijn geplaatst (net zoals de Sweet 16 gokkast)en het enige gemeenschappelijke is de balance meter in het bovenspel. In weze is het ook zo. U ziet links en recht op Multi Player een window met 3 rollen.

Deze kunt u als speler onafhankelijk van elkaar bedienen. Zo speelt u dus eigenlijk 2 gokkasten in 1. Een redelijk unieke ervaring en erg leuk. Het mooie ervan is dat het dus ook twee keer zo veel op kan leveren. De Multi Player biedt de mogelijkheid om erg grof in te zetten in het bovenspel. U kunt zowel links als rechts spelen voor 40 punten per spel. Wel heeft u dan de kans om gigantische prijzen te winnen. Zowel links als recehts is er een prijs te winnen van maar liefst 2000 punten.

Kortom bent u reeds een redelijk ervaren speler en houdt u ervan om tegelijkertijd meerdere gokkasten online te spelen dan zult u Multi Player een prachtige gokkast vinden, met grove inzetten de kans om gigantische prijzen te winnen. Echter raden wij de minder ervaren gokker aan om even te wachten met deze Multi Player.