Ben je dol op een multiplayer gokkast? Dan hebben we goed nieuws voor je, probeer dan maar eens de Twin Express gokkast. Je gaat snel je geluk beproeven bij deze gokkast en bekijken hoeveel geld jij hier kunt winnen. De gokkast ziet er eenvoudig uit, maar wel veelbelovend. Je hebt twee speelzijden bij deze gokkast en dat kan erg veel voor je gaan betekenen. Daarom is het ook een echte multiplayer gokkast.

De kanten hebben ieder drie rollen en acht winlijnen. Je hebt het idee dat je in een echt casino bent, het uiterlijk ziet er namelijk zo uit! Mooie rode vloerbedekking, veel fruitmachines op de achtergrond en nog bijpassende stoeltjes ook. Maar je bent gewoon lekker thuis en kunt een gokje wagen wanneer jij dat wil! Je hoeft er dus de deur niet voor uit om kennis te maken met dit unieke spel.

Symbolen en werkwijze

Bij de Twin Express gokkast heb je fruitsymbolen die je op de rollen terug kunt zien. Maar je hebt hier ook een stoomlocomotief. Dit is een symbool wat je goed in de gaten moet houden, want wanneer jij deze drie hebt dan kun je veel geld gaan winnen en daar speel je toch ook voor?

Er zijn ook een citroen en een peer die je goed in de gaten moet houden. Deze lijken veel op elkaar maar gelukkig is alles geautomatiseerd en zal de computer het denkwerk voor je doen. Maar toch wel handig om zelf even goed te kijken of je de verschillen ook goed ziet. Dan is er nog iets waar je naar moet kijken, namelijk naar de knoppen. Als je weet hoe deze werken? Dan kun je het spel snel beginnen en kun je beginnen met spelen.

Speelvelden ontdekken

Iedereen kan bij deze gokkast met twee speelvelden spelen en daarom heb je dus twee keer drie rollen en ieder met acht winlijnen. Daar kunnen dus hoge prijzen gewonnen worden zou je denken en dat is ook zo! Je kunt ze dan nog eens los spelen of samen.

Het is bijvoorbeeld ook mogelijk bij een kant hoog in te zetten en dus een risico lopen om veel geld kwijt te zijn (je inzet). Maar aan de andere kant kun je dan laag inzetten en veilig spelen. Je hebt het helemaal zelf in de hand hoe je je spel in gaat delen en dat is dan ook extra leuk en spannend.

Ook kun je bij beide lager inzetten en veilig spelen. Bekijk wat er voor jou goed voelt en plaats dan je inzet aan twee kanten of speel op een speelveld, net wat jij wil doen en ervaar jouw voordelen.

Inzetten en winnen maar

Het inzetten kun je zelf doen net als op alle andere gokkasten. Een credit staat gelijk aan 10 eurocent. Je hebt de keuze uit 2, 5, 10, 20, of 50 credits. Speel daarom zelf met een bedrag wat jij in gedachten hebt en kom er achter hoe groot jouw winkansen vandaag zijn. Er kan ook rustig worden gespeeld, want ook met lage bedragen kun je veel geld bij elkaar spelen, alleen duurt het dan wat langer.

Dat is geen probleem, want daardoor weet jij al snel hoe het spel werkt en welke symbolen jou de meeste prijzen kunnen opleveren. Speel daarom vandaag nog mee met de Twin Express gokkast. Het gaat er om dat je een gevoel er bij krijgt en dan gaat de rest vanzelf. Online gokken is leuk en zeker wanneer je met een multiplayer gokkast kunt spelen, wacht daarom niet langer maar speel snel mee.