Mysteries of Notre DameAls er in het assortiment van Playson één spel te noemen is dat allerlei mogelijkheden heeft om geld op te leveren, dan is het de Mysteries of Notre Dames video slot wel. Dit spel speelt zich af in de Notre Dame, waarbij er niet echt vaste rollen maar 5 kolommen met blokken aanwezig zijn.

Deze avalanche zorgt ervoor dat iedere draai opnieuw blokken in beeld komen vallen met symbolen. Omdat het spel zich afspeelt in een zuil met 5 ramen zijn de symbolen allemaal weergegeven op een stuk glas in lood. Met iedere spin die je doet is het net of er een raamwerk gevormd wordt en wordt de lay-out van het spel keer op keer compleet gemaakt. Met tal van extra mogelijkheden om te winnen is dit spel een echte topper. Zo zijn er uiteraard Wild symbolen, Scatters, Free Falls en kan er gewonnen worden met een vermenigvuldiger. Om geld te winnen kan je bij het spelen van Mysteries of Notre Dames inzetten met minimaal 20 cent en maximaal 100 euro per draai.

Winnen met reguliere symbolen en Wilds

Winnende combinaties kan je bij het spelen van Mysteries of Notre Dames maken door meerdere soortgelijke symbolen te draaien. Combinaties zullen alleen een prijs opleveren als deze van links naar rechts gedraad worden, met het begin van de een symboolcombinatie op rol 1. Symbolen moeten uiteraard op een actieve winlijn gedraaid worden en mogen niet worden onderbroken door één van de vele andere symbolen.

Naast de reguliere symbolen is het bij Mysteries of Notre Dames ook mogelijk om een Wild te draaien. Het Wild symbool vervangt alle symbolen, behalve de Scatter. Meerdere reguliere symbolen in combinatie met een Wild kunnen er dus voor zorgen dat een net niet winnende combinatie alsnog wordt afgerond. Daarnaast kan een Wild een winnende combinatie juist langer maken, zodat er meer geld gewonnen wordt als prijs.

Mysteries of Notre Dame gokkast

Ga voor Free Falls met de Scatter symbolen

Als je Mysteries of Notre Dames gaat spelen, dan kun je ook een Scatter symbool draaien. Bij deze video slot zullen deze geen eigen prijs opleveren, maar zorgen 3 Scatters ervoor dat de Free Falls actief worden. Scatter symbolen zijn bij dit spel terug te vinden op rol 1, 2 en 3. Als je 3 Scatters hebt worden er standaard 10 Free Falls toegekend. Je hoeft geen geld van je tegoed in te leveren, maar er zullen wel prijzen gewonnen kunnen worden.

Het mooie van de Free Falls is dat je tijdens het spelen ermee nieuwe kunt winnen. Draai je opnieuw 3 Scatters, dan worden de gewonnen Free Falls direct bij het tegoed waarmee je aan het draaien bent toegevoegd. Tijdens het spelen met de Free Falls zullen prijzen vermenigvuldigd worden. Iedere keer dat je prijs hebt zal deze vermenigvuldiger stijgen. Prijzen worden altijd minimaal met een vermenigvuldiger van 3x uitbetaald tijdens de Free Falls en kan maximaal oplopen naar een vermenigvuldiging van 15x.

Extra kansen op winst dankzij de Avalanche functie

De Avalanche functie die bij het spelen van Mysteries of Notre Dames actief is zorgt ervoor dat je gratis nieuwe kansen krijg op winst. Daarbij komt ook nog eens een vermenigvuldiger kijken, waardoor er vele grotere prijzen gewonnen kunnen worden net als bij veel Netent gokkasten. Op het moment dat je een winnende combinatie hebt gevormd zullen deze blokken verdwijnen.

Er komen nieuwe blokken in beeld die dus opnieuw een winnende combinatie kunnen maken. Dit kan vele keren achter elkaar gebeuren, waardoor het spel ineens erg winstgevend kan worden na een simpele draai. Na iedere keer dat er een juiste combinatie is zal de vermenigvuldiger stijgen. Deze begint bij 1x de gewonnen prijs en zal oplopen tot een maximum van 5x de gewonnen prijs. Zo heb je dus extra kansen op winst en kunnen de prijzen ook nog eens hoger uitbetaald worden.

Beoordeling

Tijdens het spelen van Mysteries of Notre Dames zijn wij erachter gekomen dat de Free Falls en de Avalanche functie voor jou als speler van groot belang kunnen zijn. Met 1 draai kunnen heel wat winsten behaald worden en kan je het saldo direct enorm zien stijgen. Dankzij de Wild symbolen is het bovendien nog eens extra makkelijk om een winst te vormen. Speel ook deze spannende video slot en laat je verassen door de vele mysteries die Playson aan dit spel toegevoegd heeft.