mystery joker videoslot Mystery Joker, dat klinkt natuurlijk heel mysterieus. Maar niks is eigenlijk minder waar aan dit spel. Tussen al het geweld van de drukke kasten met indrukwekkende bonusspelen en geweldige graphics is Mystery Joker een van de meest overzichtelijke online gokkasten in de scene.

Dat wil zeggen, je speelt met drie rollen, vijf winlijnen en that’s it. What you see is what you get, letterlijk. Dit spel doet uiteraard nog het meeste denken aan de echte fruitautomaten in de kroegen en friettenten alleen heeft de online versie een aantal voordelen waar de real life kast niet aan kan voldoen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een auto play knop, die dit spel een stuk aangenamer maakt en vooral een flink tempo er aan toe voegt.

Bij dit spel is het basisspel dus enorm simpel. Je hebt verschillende fruitstukken, een bel, een ster en een joker. Op de joker komen we zo nog terug, daar kan het namelijk flink los mee gaan. Je kunt bij Mystery Joker al spelen voor een paar cent maar zoals je zult begrijpen, valt er dan ook maar weinig geld mee te verdienen. Je kunt inzetten tot maximaal 100 euro, en dat is dan weer een heel hoog bedrag. Om goed te kunnen aanvoelen welke inzet het beste bij jou past, is het misschien verstandig om eerst even met nep geld te spelen want ook dat is een mogelijkheid bij dit spel van Play ’n Go.

De jokers verhullen het geld in Mystery Joker

De jokers dus. Dat is waar dit spel natuurlijk helemaal om draait. De naam van de kast zegt het al en er is geen woord aan gelogen. Geen wilds, geen bonussen bij dit spel. Gewoon fruit, bellen of sterren draaien en het liefst natuurlijk de joker. Want wanneer je die jokers te pakken krijgt (je hebt er voor drie nodig op een willekeurige plek) krijg je maar liefst 10 free spins. Mooi meegenomen, dat sowieso. Maar binnen die free spins krijg je ineens super veel jokers om de oren.

Wanneer je twee of drie jokers weet te krijgen binnen de free spins, krijg je een mystery prijs. Dat wil zeggen dat je bij voorbaat geen idee hebt wat voor prijs je gaat krijgen wanneer je deze jokers spint en het kan dus ook zomaar dat je met twee jokers hetzelfde of zelfs nog meer verdient dan met drie jokers. Een voordeel heeft het echter wel wanneer je nog eens een keer drie jokers draait. Je krijgt dan namelijk nóg eens tien gratis spins waardoor je feature game nog eens flink verlengd wordt en jij nog meer kans maakt op die jokers die jou het geld geven. Natuurlijk geven alle andere symbolen ook nog gewoon de standaard prijzen terwijl je deze free games aan het opspelen bent.

Mystery Joker bonusgames

Leuk voor even maar niet te lang

Mystery Joker is echt een klassiek fruitautomaat spel met de leuke toevoeging van de jokers. We kunnen heel goed begrijpen dat de echte fans van de apparaten uit de kroeg of uit de friettent dan ook graag even gaan zitten voor dit spel. Feit is echter wel dat het spel heel snel gaat vervelen, zeker wanneer je de jokers maar niet weet te triggeren. Het is namelijk echt een basic spel en hoewel ze het daar ook juist van moeten hebben, begrijpen we ook heel goed dat dit spel enigszins gedateerd is als je kijkt wat Play ’n Go nog meer voor knallers heeft weten te maken. Leuk voor even, maar wanneer er geen jokers komen gaan wij gauw over naar een ander spel.