nacho libre isoftbet Een gokkast gebaseerd op een grappige film met Jack Black; Nacho Libre. Isoftbet, bedenker van veel online gokkasten, heeft ook van deze film uit 2006 een mooie gokkast gemaakt. Als je de film leuk vond, is de kans groot dat je ook nieuwsgierig bent hoe deze gokkast eruit zal zien.

Hoe ziet de gokkast Nacho Libre eruit?

De kleuren van de gokkast vallen meteen op, net als de aparte symbolen die gebruikt zijn. De kleuren zijn feestelijk en het geheel geeft je het idee bij een leuk evenement te zijn beland. De knoppen zien er vrolijk uit met sterretjes en lijnen die lijken te exploderen. Op de achtergrond is de worstelring te zien met felle verlichting op het podium en de worstelaars gericht. Op de symbolen zijn opvallend omdat een aantal de hele rol bedekken (3 symbolen hoog).

Op deze symbolen zijn een aantal belangrijke tegenstanders van Nacho van top tot teen te zien. Ook bij de normale symbolen, die tevens een normaal formaat hebben, zijn worstelaars uit de film te zien. Daarnaast is er een bel te zien en het Nacho Libre logo. Dit zijn de wild en het bonus symbool. Het geluid van deze gokkast is ook opvallend. Iedere keer als er een worstelaar volledig in beeld komt, wordt de naam genoemd. Op sommige momenten gebeurt dit vrijwel niet en op andere momenten hoor je bijna niets anders dan Sage, Rames, Rosales, Dynasty of Esqueleto.

Hoe werkt de gokkast Nacho Libre?

Nacho Libre is een videoslot met 5 rollen en 10 winlijnen. De gokkast heeft een jackpot, maar het is niet mogelijk te gokken met de prijs die je per ronde kunt maken. Er is echter wel een wild en een scatter. De wild kan een symbool vervangen om een winnende combinatie te kunnen maken met een ander symbool. Hiermee maak je meer kans op leuke prijzen. Als er drie of meer scatters op de rollen te zien zijn, wordt de free spin ronde geactiveerd. Zodra dit gebeurd, krijg je twee keuzes.

Je kunt kiezen of je 15 spins wilt, waarbij de wild een toren van 3 symbolen wordt zodra die een winnende combinatie kan maken, of je kunt kiezen voor 10 spins, waarbij de wild een normaal symbool blijft, maar waarbij iedere winst op een winlijn verdriedubbeld wordt.

Beide manieren hebben dus goede mogelijkheden op winst, maar ieder op z’n eigen manier. Naast de free spins kun je ook nog de jackpot winnen. Deze bedraagt 50 munten en wordt uitgekeerd zodra je op iedere rol een andere worstelaar volledig op de rol hebt staan. De volgorde waarin ze staan heeft geen invloed. Nog een interessant feitje aan deze gokkast is, dat de winlijnen zowel van links naar rechts, als van rechts naar links worden gerekend. Je maakt dus eigenlijk dubbel zoveel kans op een winnende combinatie.

De inzet

nacho libre gokkast De laagste inzet bij Nacho Libre is slechts 10 cent per draai. Hierbij is de muntwaarde €0,01 en zet je per winlijn 1 munt in. Bij de muntwaarde kun je kiezen uit 1, 2, 5, 10, 20 of 30 cent. Het aantal munten die je per winlijn kunt inzetten, kan van 1 tot en met 10 munten gaan. De hoogste inzet per draai is dus €30. Het spreekt voor zich dat hoe hoger je inzet is, hoe hoger de prijzen zijn die je kunt winnen. Wil je geen geld inzetten en vind je het niet erg om ook niets te verdienen, dan kun je er ook voor kiezen gratis te spelen. Dat is handig als je de gokkast eerst even gratis wilt uitproberen of als je het gewoon leuk vindt om de gokkast te spelen.

Wat vinden wij van deze gokkast?

Het uiterlijk van de gokkast is vrolijk en uitnodigend. Ook als je de film niet gezien hebt is het grappig om te kijken wat er allemaal voorbij komt op de rollen. Je krijgt een goed idee over de film en wie weet zet het zelfs aan tot het kijken van de film. Ons maakte het in ieder geval wel nieuwsgierig. Het spelen van de kast kan echt twee kanten op gaan.

Of je wint aan een stuk door, of je zit al je geld te vergokken zonder ook maar één keer tussendoor iets te krijgen. Dat laatste is zeer ontmoedigend. Wat ons opviel is dat zodra je de gokkast start, je vrij vlot begint te winnen en dat het daarna compleet klaar is. Geen winnende combinaties meer, geen hele worstelaars meer op de rollen, geen bonussymbolen en wilds meer, gewoon niets. Of dat zo geprogrammeerd is kunnen we natuurlijk niet zeggen, maar het was in ieder geval wel opvallend.