Napoleon Boney Parts mobielIedereen is wel bekend met het stukje geschiedenis waar Napoleon in voor komt. Als je naar deze Napoleon Boney Parts videoslot van NextGen kijkt zal de geschiedenis herhalen, alleen speelt deze zich dan in deze tijd af. Bij dit spel wordt de beroemdheid namelijk in zijn skelet weergegeven alsof hij is opgestaan uit de dood.

Om Napoleon Boney Parts optimaal te kunnen spelen zal je bij dit spel zoveel mogelijk soortgelijke symbolen moeten zien te draaien. Hiermee kunnen namelijk winsten behaald worden op 5 rollen, waarbij je in totaal 25 winlijnen zal kunnen gebruiken. Om een uitbetaling te kunnen ontvangen zal je een combinatie moeten starten van links naar rechts en mag deze natuurlijk niet door andere symbolen onderbroken worden.

Inzetlimieten Napoleon Boney Parts

Als het gaat om inzetlimieten zal je bij Napoleon Boney Parts al snel zien dat er van alles mogelijk is. Zo kun je bij deze slotmachine spelen met ieder budget, omdat je al zal kunnen spelen vanaf slechts 1 cent per draai. Toch zijn betere inzetten te plaatsen, omdat je als je gaat spelen met 1 cent maar 1 winlijn actief zal hebben. Het maximale aantal van 25 winlijnen kan aangepast worden.

Aan te raden is natuurlijk om alle winlijnen te gebruiken en zo maximale kansen op winst te genieten. Als je gaat spelen op alle winlijnen zal je met een muntwaarde van 1 cent uitkomen op een te spelen bedrag van 25 cent per draai. Kies je voor hogere inzetten, dan kun je de muntwaarde maximaal instellen op 2 euro. Hieruit komt natuurlijk voort dat je maximaal met een bedrag van 50 euro per draai de rollen van Napoleon Boney Parts zou kunnen laten draaien.

Gratis Napoleon Boney Parts spelen

Wanneer je niet zeker bent over het inzetten van eigen geld is er altijd nog een oplossing. Je kunt namelijk altijd ook gratis Napoleon Boney Parts spelen, waarbij je niet eens zal worden verplicht om in het bezit te zijn van een eigen account. Gratis spelen doe je met 1000 euro virtueel speelgeld, waar je mee in kunt zetten alsof je voor echt geld bezig bent. Alle functies zijn gelijk en ook de inzetlimieten kunnen worden veranderd, zodat je het optimale speelgevoel ook gratis zal kunnen genieten bij Napoleon Boney Parts.

Napoleon Wilds

De hoofdmeester van dit spel is zelf natuurlijk ook toegevoegd als symbool. Je kunt Napoleon dan ook draaien als een Wild symbool, die kan verschijnen op de rollen 2, 3 en 4. Als je de Wild draait zal je hiermee alle andere symbolen kunnen vervangen om een prijs te winnen. Zo kun je een combinatie van reguliere symbolen completeren of zelfs aanvullen om een hogere prijs uitgekeerd te krijgen. Ondanks het feit dat je geen eigen combinatie met de Wild zal kunnen vormen kun je er wel een bonusprijs mee winnen.

Als je namelijk 3 van deze symbolen op de rollen weet te draaien zal je de Boney Parts feature gestart zien worden. Hierbij kun je de botten van Napoleon aanklikken om prijzen binnen te halen. Als je Napoleon compleet weet te krijgen zal je uiteraard de hoogste prijs ontvangen.

Napoleon Boney Parts nextgen

Scatter prijzen en free games

Naast de Wild symbolen zijn er bij Napoleon Boney Parts ook Scatters als extra te vinden. Als je deze willekeurig in minimaal een tweetal op de rollen laat verschijnen zal je een vermenigvuldiging van je inzet ontvangen. Draai je 3 Scatters of meer? Dan zal je naast je vermenigvuldiging ook nog eens direct 10 free games ontvangen. Met deze free games zullen de rollen gratis draaien op zoek naar prijzen. Deze prijzen worden uitgekeerd met je laatste inzet als basis, maar uiteraard wel zonder dat er geld van je tegoed gebruikt zal worden. Bovendien geldt dat tijdens de Napoleon Boney Parts free games ook een vermenigvuldiger actief is, waardoor prijzen altijd verdubbeld worden ontvangen.

Beoordeling

Na het testen en spelen van deze Napoleon Boney Parts videoslot kunnen wij middels deze review de conclusie trekken dat een herkenbaar thema is omgetoverd tot een leuke game. Standaard extra’s als Wild symbolen en Scatters zijn aanwezig, die uiteraard uitstekend aangevuld worden met een bonusspel en free games. Eenieder die op deze Napoleon Boney Parts speelautomaat zijn inzetten zou willen plaatsen kan eenvoudig terecht. Knoppen zijn namelijk overzichtelijk weergegeven en inzetlimieten zijn hiervoor ook nog eens ruim genoeg.