ninja chef  gokkast Ninja’s en sushi, dat klinkt als een interessant thema voor een gokkast. Isoftbet heeft het weer voor elkaar om een gokkast te maken waar je toch wel een beetje nieuwsgierig van wordt. Lang niet alle online gokkasten zijn goed, maar Isoftbet heeft zich tot nu toe aardig goed bewezen op dit vlak. Nu eens kijken of Ninja Chef ook zo goed scoort.

Hoe ziet de gokkast Ninja Chef eruit?

Zou je je iets kunnen voorstellen bij ninja’s en sushi? Misschien wel bij de twee onderwerpen apart, maar een ninja die chef is in het maken van sushi, dat is wel apart. Laten we beginnen met het Japanse uiterlijk, want beide onderwerpen zijn natuurlijk Japans.

De gokkast lijkt op het dak te staan van een Japans huis, maar de kast heeft zelf ook een Japans dakje. Op de achtergrond is het nacht, met donkerblauwe kleuren. De knoppen zijn erg recht vergeleken bij de rest en hebben dezelfde kleur als de achtergrond. De rollen zijn opvallend. Je kent vast wel shōji, de wanden en deuren van licht doorlatend papier in Japanse huizen De rollen lijken hiervan gemaakt te zijn, in het midden bij elkaar gehouden door bamboehout.

De normale symbolen zijn hoekig en lijken van gescheurd papier. De duurdere symbolen hebben te maken met Ninja Chef. Natuurlijk is er een ninja, het bonussymbool. Daarnaast is er een stukje sushi te zien, een kreeft, een tonijnsteak, de dodelijke fugu vis die in Japan bekend staat als een delicatesse, een schaaltje noedels met vis en het Ninja Chef logo.

Zodra je een winnende combinatie maakt met een van de normale symbolen, wordt hier een werpster in gegooid en verschijnen er bloedspetters op het symbool. Op de achtergrond is geen muziek te horen. Als je een winnende combinatie hebt hoor je Japans aandoende muziek, of een uitroep van een ninja, zoals chi hoa.

Hoe werkt de Ninja Chef gokkast?

Ninja Chef is een videoslot met 5 rollen en 30 winlijnen. Er zit geen jackpot in deze gokkast en je kunt niet extra doorgokken met je prijs, maar er is wel een bijzondere wild, een scatter en een bonussymbool dat toegang geeft tot het bonusspel. De wild kan ieder symbool vervangen om een winnende lijn te maken, op de scatter en het bonussymbool na. Daarnaast heeft de wild nog een extra functie. Er is namelijk naast de gewone wild, nog een 2x, 3x en 5x wild. Deze wilds verdubbelen de prijs met het getal wat op de wild staat. Meerdere wilds kunnen elkaar ook verdubbelen. Dit maakt de wild een extra interessant symbool.

De scatter, het Ninja Chef logo, geeft prijs, als er drie van deze symbolen waar dan ook op de rollen staan. Daarnaast is er ook nog een bonussymbool, de ninja! Deze ninja met koksmuts op, activeert de bonusronde, als er 3 of meer bonussymbolen op de rollen staan. In de bonusronde kun je gratis spins krijgen en het is aan jou hoeveel je er krijgt en met hoeveel de winst verdubbelt wordt.

Je krijgt namelijk eerst een ronde waarin je rondvliegende sushi, fugu vissen en tonijnsteaks in tweeën moet hakken. Als je drie van dezelfde soort door midden hebt gehakt, krijg je de daarbij behorende aantal gratis spins en verdubbelaar. Tijdens deze gratis spins kan het bonussymbool groot worden en een hele rol in beslag nemen.

Wat is de inzet voor Ninja Chef?

ninja chef videoslot De inzet per draai is door drie elementen te bepalen. Als eerste kun je aangeven hoeveel een muntje waard is, namelijk 1 of 2 cent. Daarna kun je aangeven hoeveel muntjes je per winlijn wilt inzetten. Hierbij kun je kiezen van 1 tot en met 10 muntjes.

Als laatste moet je aangegeven met hoeveel winlijnen je wilt spelen. Hierbij kun je kiezen uit 1, 5, 10, 15, 20, 25 of alle 30 winlijnen. De laagste inzet die je per draai kunt doen is dus €0,01. De hoogste inzet is €6,-. Als je wilt kun je ook gratis spelen. Dit kan best leuk zijn als je geen geld wilt kwijtraken of als je de gokkast eerst even wilt uitproberen. Hiermee kun je al voor jezelf bepalen welke inzet voor jou het meest rendabel is.

Wat vinden wij van Ninja Chef?

Ninja Chef is een ietwat bijzondere gokkast net als Sushi Bar. Bijzondere gokkasten hoeven natuurlijk niet perse slecht te zijn en dat is deze ook zeker niet. Het thema is enkel een beetje curieus, maar de vormgeving is desalniettemin passend. Met het spel moet je echt geluk hebben. Als je direct in het begin een bonusronde krijgt, kun je behoorlijk mooie winst maken. Met deze bonusronde is het sowieso goed scoren. Ook de verdubbelende wilds kunnen je veel munten opleveren. Als je echter niet meteen geluk hebt, gaat je geld behoorlijk snel achteruit en dit is wel moeilijk weer bij te verdienen. Het blijft dus spannend.