ninja fruits We worden al spontaan vrolijk zodra we de lay out van dit spel zien en de muziek erbij horen. De sfeer die er gecreëerd wordt, is een beetje die van de Chinese oudheid maar dan in combinatie met de fruitige symbolen. Dit spel wordt gespeeld op vijf rollen met vijftien winlijnen en je kunt je inzet variëren van 1 cent tot 18,75.

Denk er wel aan dat, wanneer je slechts 1 cent inzet, je ook maar met een winlijn speelt waardoor je waarschijnlijk maar weinig geld gaat winnen. Probeer dus in ieder geval met vijftien cent te spelen, waardoor je alle winlijnen optimaal benut en je ook meerdere kleine prijsjes kunt winnen. Want dat doe je zeker bij Ninja Fruits in het basisspel, kleine prijsjes winnen.

Vaak zijn deze prijzen niet eens hoog genoeg om je inzet terug te winnen maar gelukkig is er een gamble knop die er voor zorgt dat je van een kleine prijs binnen no time een noemenswaardige prijs kunt maken. Doordat je zo veel kleine prijzen wint, is het ook wel fijn om de auto play knop te gebruiken. Denk er echter wel aan dat je dan niet meer kunt gokken op de prijzen, maar je kunt er wel mooi het tempo inhouden. Wanneer je nog twijfelt over welke tactiek je het beste kunt hanteren, is het misschien een idee om eerst maar eens met nep geld te spelen. Zo kun je op je eigen tempo kijken welke inzet en welke speltactiek het beste bij jou past bij Ninja Fruits.

Leuke minigames en de Geisha spins op Ninja Fruits

Voor constant kleine prijsjes, doen we het natuurlijk niet. Wanneer je op een slot van Play ’n Go speelt die er zo gelikt uit ziet, verwacht je ook dat er wat leuke bonussen en features aan verbonden zijn. En die zijn er zeker. Om te beginnen is er de oude samurai die dient als wild. Deze wild komt echt bijzonder vaak voor, maar zorgt nog steeds niet voor hele grote prijzen. Ondanks het feit dus dat hij een vervanger is voor een ieder ander symbool op de geishas en de werpsterren na. De geishas, dat is echt het symbool die je wilt hebben bij dit spel. De verleidelijke vrouw draait namelijk, wanneer geactiveerd door drie keer het symbool te draaien, aan een rad met symbolen.

Het symbool dat daar uit komt is tijdens de free spins (die echt flink kunnen oplopen) een extra scatter wat betekent wanneer je die drie of meer hebt, je bank roll flink zal oplopen. En dan heb je nog de werpsterren. Wanneer je deze triggert, wederom door het symbool drie keer te draaien, krijg je een keuze aan fruitstukken die je kapot mag gooien. Achter elk fruitstuk zit een bepaald bedrag dat jij mag bijschrijven op je account. Echter, wanneer je misgooit (computer doet dit uit zich zelf) ben je af en keer je terug naar het basisspel.

ninja fruits slot

Ninja Fruits is een aanrader voor iedereen

Ninja Fruits is werkelijk waar een van de leukste online gokkasten die Play ’n Go tot z’n beschikking heeft. Naast het feit dat het er fantastisch uit ziet, zijn de features en bonussen zo goed uit gewerkt, en betalen ze vooral zo goed, dat dit echt een van onze favorieten is.

Wanneer je de geishas weet te triggeren ben je bijna verzekerd van een winstprijs van zeker 40 keer je inzet en dan kun je die ook nog eens vermenigvuldigen met de gamble knop. Ook de minigame met de werpsterren is er een die blijft hangen. Ninja Fruits is een echte aanrader en een spel dat je makkelijk een uurtje of wat achter elkaar kunt blijven spelen zonder dat het ook maar een beetje gaat vervelen.