Houd je hoofd boven water met de Ocean Rush gokmachine

Deze leuke gokmachine van EGT heeft een heus zee-thema. Wat voor waardevolle dingen kan jij allemaal vinden onder het zeeoppervlak? In Ocean Rush spot je veel verschillende zeedieren – octopussen, zeesterren, krabben en haaien – en maak je kans om parels te vinden. Als je tenminste niet weggejaagd wordt door zeemeerminnen of de watergod Neptunus, die je steeds goed in de gaten houdt vanuit zijn onderwaterhol. De wilds en de scatters, maar ook de ‘Lucky Dive’-optie, het verdubbelingsspel en het spannende Jackpot kaartspel geven deze gokmachine een hoop allure.

Beleef een prachtig avontuur op zee

Ocean RushVoel je jouw zeemansbloed al sneller stromen bij het idee dat je de zee op gaat? Ontdek hoe leuk de Ocean Rush is. Er komen allerlei wilde dieren langs, die jouw winst meevieren door middel van grappige animaties. De keizersvis schiet rond van plezier, de octopus doet een leuk dansje, en de aantrekkelijke zeemeermin Marina slaat blij rond met haar staart om te vieren dat je een grote hoeveelheid munten gevonden hebt. Na dit spel ben je nooit meer bang voor haaien, want ook die staan aan jouw kant in je zoektocht naar de strenge zeegod Neptunus, die heerst over zijn wateren met een drietand in hand.

Verdien je fortuin op zee

Vanaf het moment dat je onder water duikt om het zeeparadijs te ontdekken, kan je grote winsten en bonussen verwachten. De prijzen beginnen binnen te stromen als je een aantal octopussen of zeesterren langs ziet zwemmen, die goed zijn voor 2.000 munten. Met iets meer geluk spot je een krab of een haai, die je de goede kant op leiden: 4.000 munten. Marina, de verleidelijke zeemeermin, levert 10.000 munten op, en kom je oog in oog met de zeegod Neptunus, dan kun je wel 20.000 munten verdienen. Een speciale prijs verdien je als je vijf scatters op een rij hebt, in de vorm van de keizervis: de prijs van 100.000 munten liegt er niet om.

Onderwater-wilds en scatters

Met de snelheid en de flexibiliteit van de keizervis is het geen verrassing dat juist dit onderzeebeest ingezet wordt als wild. Verschijnt hij op de rol, dan kan je hem vervangen voor een ander symbool en zo nieuwe combinaties maken die leiden tot grotere winst. De parels die je soms vindt dienen als scatter. Drie tot vijf parels zijn goed voor verdubbelingsbonussen of extra prijzen van tot wel 60.000 munten – en leiden tot een nieuw spel. In de ‘Lucky Dive Bonus’ kies je uit 12 schelpen, die je kunt openen om gratis spins en verdubbelaars te winnen.

Ocean Rush gokkast

Fascinerende jackpot onder water

Zoals bij vrijwel iedere gokkast van EGT mag ook de jackpot niet ontbreken. In Ocean Rush kan het jackpotspel op willekeurige momenten na de spin beginnen. Draai kaarten om waar grote prijzen onder verstopt zijn, maar probeer niet drie kaarten van dezelfde kleur te vinden. Als je de vier levels succesvol doorloopt is de jackpot inmiddels gestegen tot enorme hoogtes. Win je minder dan 10.500 munten tijdens het jackpotspel, dan kan je altijd gaan voor de verdubbelaar. Dit is een alles-of-niets-optie: je hebt hierbij 50 procent kans om je winst te verdubbelen, maar ook 50 procent om alles kwijt te raken. Dat is dus niet voor de watjes onder ons, maar alleen voor de geharde speler die zeker weet dat de zeegod Neptunus aan zijn kant staat.

Flexibele inzetten stellen je op je gemak

EGT staat bekend om de online gokkasten waarbij je zelf bepaalt wat je inzet is. Ook bij de Ocean Rush kan je al vanaf een kredietwaarde van 0.01 munt meedoen – maar dat kan je opschroeven tot 1.0 munt. De inzetwaardes lopen van minimaal 15 tot maximaal 300 munten per keer. Daardoor is de perfecte manier van spelen die past bij jouw speelstijl altijd binnen handbereik. Met een hartstikke leuk uitgewerkt thema, vele grote prijzen, meerdere bonusspellen en de mogelijkheid om een grote jackpot te pakken, is de Ocean Rush van EGT een van de meest opwindende gokkasten die je online kunt vinden.