Bespeel nu de Oil Company II gokmachine van EGT

Met deze gokmachine van EGT rol je binnen luttele momenten in het zwarte goud. Deze vernieuwende gokmachine van Euro Games Technology laat spelers graven naar olie, door de vijf rollen de draaien en symbolen op de juiste volgorde te krijgen. Met veertig winlijnen is er genoeg kans voor iedere gelukszoeker om een winnende combinatie te vinden. Lukt dat, dan maak je kans op een lekkere jackpot van 20.000 munten. Deze slotmachine biedt ook stacked wilds, gratis spins, een gokspel en een mysterieus extra jackpotspel. Daarmee ben je dus zeker wel eventjes zoet.

Sluit je aan bij een oliebedrijf

Oil Company IIHet is het een van de meest lucratieve sectoren in de wereldeconomie: de zoektocht naar olie, het zwarte goud dat verborgen zit onder de bodem. In dit spel worden spelers uitgenodigd om de intensieve jacht op de olievelden van dichtbij mee te maken.

Er zijn woestijniconen, zoals kamelen en cactussen, die een de hitte en droogte van de woestijnen symboliseren waar de meeste olie gevonden wordt. Het Midden-Oosten is dan ook het decor van deze gokmachine waar petroliumpompen, vrachtschepen en passagiersvliegtuigen de symbolen zijn waar je mee speelt. Een aantal grote spelers in de oliebusiness, zoals een Arabische olietycoon, zijn ook van de partij.

Een thema waar je een droge mond van krijgt

De zoektocht naar olie gaat niet over rozen, maar is hard werk. Je krijgt meteen een indruk van de moeite die je moet doen om dit zwarte goud aan de oppervlakte te krijgen – en je vondsten te verdedigen tegen de aasgieren die over je schouder meekijken. De kleurrijke symbolen en achtergrond, die de woestijn schetst, helpen daarbij. Er zijn bovendien allerlei leuke animaties die het thema helemaal tot leven brengen. Dat komt de speelbaarheid zeker ten goede: je waant je echt een hardwerkende zoeker die met zijn neus in de prijzen is gevallen.

Oil Company II gokkast

Op zoek naar de bron van alle winst

In Oil Company II is het gemakkelijk om de rollen te laten draaien. Je selecteert hoeveel actieve winlijnen je wil inzetten (1, 10, 20, 30 of all 40). Daarna selecteer je een inzet in onderin het scherm – die natuurlijk toeneemt naarmate de hoeveelheid winlijnen stijgt. Klik, en draai het wiel: zo makkelijk is het. Het zoeken naar olie is een lucratieve bezigheid. Met 40 winlijnen tot je beschikking heb je zeker kans dat je uitkomt bij een grote bron. Vind je vijf symbolen op rij – vijf cactussen, kamelen, olietrucks of pompen – dan vermeerder je je winst 100 keer. Jumbojets en schepen zijn goed voor 150 keer de winst, terwijl een symbool van het hoofdkwartier van de oliemaatschappij 250 keer vermenigvuldigt. Echte klappers maak je met de bankier en de sjiek: 400 keer de inzet per winlijn.

Graaf de jackpot op

De grootste winstkans in de hele gokkast komt met de wild, die komt in de vorm van een ‘pumpjack’ – zo’n jaknikker waarmee naar olie gezocht wordt. Vijf van die symbolen geven je 1000 keer je inzet, wat van 20 munten 20.000 munten kan maken. Het scattericoon (een petroliumaandeel) verschijnt op rol 2, 3 en 4 en verdubbelt je winst, of geeft tot wel 7 gratis spins. Met al die extra prijzen is het zoeken naar olie zeker wel een erg winstgevende onderneming geworden. Maar de speciale jackpot voegt daar nog iets extra’s aan toe. Dit spel begint zo nu en dan na een spin, en als je de goede kaarten kiest kan je een enorme bonus pakken.

Ga op zoek naar olie

Lijkt het je ook wat om in de huid te kruipen van een arme gelukszoeker en een oliebron te vinden, waarmee je in een klap miljonair kan worden? Probeer dan de Oil Company II-gokkast van EGT, en ontdek wat de droge, uitgestorven woestijn voor jouw allemaal voor wonderen in petto heeft. Dit authentieke thema wordt gecombineerd met een prima gokkast, die je snel onder de knie hebt en soepel speelt. De speciale mix van grote winsten, bonusspellen en kans op een grote jackpot maken het een zeker zeer aantrekkelijk.