Oil Mania nextgenDat er vele rijkdommen ontstaan zijn door het winnen van olie is natuurlijk al wel bekend. Om dit eens anders weer te geven zal je bij deze Oil Mania videoslot van alles te zien krijgen. Zodra je dit spel laad wordt je namelijk meegenomen naar een booreiland midden op zee. Op de rollen die daarbij te vinden zijn kun je verschillende rijkdommen zien, maar zijn ook de arbeiders aanwezig die hun handen daar aan vuil moeten maken. Om het thema goed te versterken zal de olie letterlijk door het beeld lopen. Bovendien zijn de animaties bij Oil Mania uitstekend aangevuld met geluiden en is de spanning iedere beurt weer om te snijden.

Lay-out Oil Mania slot

Als je deze Oil Mania videoslot gaat spelen is het uiteraard belangrijk dat je weet wat precies de bedoeling is. Tijdens deze game wordt er standaard altijd gebruik gemaakt van 5 rollen, waarop je per draai 3 symbolen aan zal treffen. Zodra je aan het spelen gaat zal je met 15 symbolen binnen het spel zoveel mogelijk soortgelijke combinaties moeten vormen om een prijs te winnen. Om winsten uit te kunnen keren heeft NextGen er bij Oil Mania voor gekozen om gebruik te maken van 25 winlijnen, die lopen van links naar rechts.

Een combinatie zal dus altijd gestart worden vanaf rol 1 en vanaf daar heel wat mooie winsten op kunnen gaan leveren. Om het spel overzichtelijk te maken zijn de prijzen die gewonnen kunnen worden onder de info button weergegeven in een speciaal uitbetaalschema. Daar zal je altijd direct kunnen zien welke combinaties je moet vormen om een bepaalde uitbetaling richting je tegoed te kunnen ontvangen.

Upwild feature

Tijdens het spelen van Oil Mania zal er gebruik gemaakt worden van een spuitend Wild symbool. Je kunt de Wild gebruiken om alle andere combinaties te completeren of door een combinatie te verlengen. Deze feature zal gestart worden als je tijdens dit spel 3 bonussymbolen weet te draaien op de rollen 2, 3 en 4. Als dit gelukt is ontvang je namelijk direct een totaal van 3 free games. De olie begint uiteraard laag bij de grond, maar zal de Wild iedere game een stap laten groeien totdat een hele rol uiteraard met Wild symbolen bedekt is. Met de Wild symbolen van Oil Mania kunnen geen eigen combinatie behaald worden, wat dus direct betekend dat deze alleen beschikbaar zal zijn als vervanger.

Oil Mania videoslot

Gratis Oil Mania spelen

Als je nog niet direct met eigen geld zou willen gaan spelen is er een oplossing. Je kunt online Oil Mania gratis spelen zonder dat je daar namelijk voor geregistreerd zal moeten zijn bij een casino. Dit betekend dat je deze gokkast direct kunt laden en daardoor met 1000 euro virtueel speelgeld alle kansen krijgt om alle functies uit te proberen. Als je voor je plezier wilt spelen en helemaal niet van plan bent om met echt geld aan de slag te gaan is gratis spelen bij Oil Mania natuurlijk ook gewoon altijd toegestaan.

Oil Mania voor geld spelen

Wil jij wel meedingen naar het winnen van prijzen, dan zal je bij Oil Mania voor geld aan de slag moeten gaan. Als je voor geld gaat spelen doe je dit altijd op maximaal 25 winlijnen. Wij zeggen maximaal, omdat eventueel met minder lijnen ook toegestaan is. Verder kun je om je inzet te bepalen ook nog een keuze maken voor de muntwaarde waar mee gespeeld zou moeten worden. Deze zijn bij Oil Mania beschikbaar van 1 cent tot en met 2 euro. Als je in gaat zetten op alle winlijnen kom je hiermee tot een minimaal bedrag van 25 cent dat op de rollen van Oil Mania gespeeld dient te worden. Wil je met meer geld aan de slag, dan zal het maximaal zijn toegestaan om een bedrag van 50 euro als inzet te plaatsen.

Beoordeling

Spelers die deze videoslot nog nooit gezien hebben zullen wellicht qua uiterlijk direct een positieve invloed krijgen. Toch moeten we je melden dat de extra functies die je kunt genieten tegenvallen. Hoewel de Upwild feature erg winstgevend kan zijn is dit wel de enige extra die je bij Oil Mania voor het behalen van een winst kunt gebruiken. Voor de rest zal je dus gewoon met de reguliere symbolen combinaties moeten zien te vormen om naar een zeer grote winst toe te kunnen werken. Wel positief is natuurlijk de indeling van het spel, waarmee inzetten voor iedere limiet een fluitje van een cent zal zijn.