Als je een fan bent van de echte fruitautomaten, dan is de Omni Spinner iets voor jou met al zijn fruitsymbolen, klokken, zevens en barren. Deze online gokkast van Fruits4Real is een prachtige Multi player die je echt nergens anders kunt spelen. Het is dus een nieuwe klassieke gokkast voor de echte liefhebbers.

Omni Spinner komt je bekend voor

omni spinner
De Omni Spinner is een Multi player slot zoals je die misschien nog kent van de oude fruitautomaten uit de kroeg en gokhal, maar wel met wezenlijke verschillen.

Omdat je op beide kanten tegelijk kunt spelen is de Omni Spinner nog leuker en spannender voor de echte gokkers, dit doe je met de nieuwe knop in het midden. De Omni Spinner is dus een echte Multi-player fruitkast waar je met 1 klik 2 kanten kunt spelen door op de START DOUBLE knop te klikken. Win dus 2x zoveel als met een gewone Multi-player zoals bijvoorbeeld de Twinplayer Express, MultiPlayer en Twinplayer. Speel nu de Omni Spinner en geniet van dubbel plezier

Omni Spinner is een echte fruitmachine

De Omni Spinner is gewoon twee gokkasten met ieder drie rollen in één. Begin met het spelen door op de CREDITS knop te klikken om tien punten toe te voegen aan de Credits Balance. Als je meer punten over wilt zetten is dat ook mogelijk. Klik dan op de START knop en de punten worden overgezet naar de Total Balance. Kies vervolgens je inzet door op de BET knop te klikken. Laat dan de rollen draaien door op de START knop te klikken voor iedere spel apart, of op de START DOUBLE voor alle twee de kanten voor dubbele winsten op de Omni Spinner.