Bingo is het klassieke spel wat we vooral kennen van bejaardenhuizen en campings, maar tegenwoordig is bingo enorm in populariteit aan het groeien en dan vooral de online bingospellen. Het kansspel wordt ook vooral gezien als een sociaal spel, het is vrij eenvoudig en ontspannen te spelen en bovendien is het ook nog eens gezellig met medespelers te communiceren via de chats in de bingorooms.

Er zijn vele bingorooms op het internet te vinden waar u al kunt spelen vanaf € 0,20 per kaart. Het aantal spelers per room is vaak afhankelijk van de kaartprijs. Speelt u voor het eerst, dan ontvangt u bij de meeste online bingorooms een leuke bonus en ook tijdens het spelen zijn er vaak een aantal jackpots te winnen of kleine prijsjes in de vorm van een leuk hebbedingetje. Per bingoroom varieert dit.

Het bingospel online is in principe hetzelfde als in het echt. U koopt een kaart met 24 nummers, welke in een raster van 5 bij 5 staan met een blanco hokje in het midden. De verticale rijen worden aangeduid met het woord B-I-N-G-O. De computer trekt automatisch de ballen en maakt deze bekend. U als speler kunt zelf de cijfers wegstrepen, maar de computer kan dit ook voor u doen, zodat u nooit meer een nummer zal missen.

Afhankelijk van het patroon, wat vooraf is bepaald, heeft u als speler bingo wanneer alle nummer zijn weggestreept en wint u het bedrag dat ervoor staat. Patronen variëren van diagonaal en horizontaal tot aan verticaal, een hoek of de hele kaart.

Bent u nieuwkomer, speel dan het spelletje bingo eerst gratis om te ontdekken of het wat is. Gratis bingo spelen is evenals spelen voor geld een leuke en vermakelijke manier om de sfeer van een bingoroom te proeven. Wanneer u de smaak te pakken krijgt, kunt u voor geld gaan spelen en profiteren van de uitgebreide mogelijkheden, de zekerheid van een plekje in de room en natuurlijk het winnen van de klinkende munten.

Bingo spelen bij Bingo Day

Bingo Day is één van de snelste, leukste en meest ervaren online bingohallen die er op het internet te vinden zijn. De site is erg realistisch met leuke grafische animaties. Als nieuwkomer ontvangt u hier een zeer hoge welkomstbonus op de eerste storting en kunt u hier al bingo spelen in één van de spannende bingorooms vanaf een paar centen per spel, chatten met mede bingo spelers en kans maken op een gigantische hoge jackpot.

Tevens worden er regelmatig speciale evenementen en toernooien georganiseerd waar u aan deel kunt nemen. Ontdek zelf deze prachtige bingorooms en veel bingoplezier bij Bingo Day.