Het spel poker is uitermate populair en zowel in het echt als online op het wereldwijde web te spelen. Het aanbod van pokerrooms op het net is zeer groot. U vindt rooms die geheel gericht zijn op de Nederlandse speler, maar ook rooms met spelers uit alle landen.

Sommige pokerrooms bevinden zich in een heus casino en bieden hoge inzettafels, andere pokerrooms hechten veel waarde aan service en volle tafels. Bij het pokerspel spelen de spelers tegen elkaar en speelt u dus nooit tegen ‘het huis’. Aan u de keus, maar let wel op, want het spel poker is geen gokspel echter een spel van kennis en tactiek.

Poker freerolls

Er zijn verschillende online pokerrooms waar u deel kunt nemen aan een gratis pokertoernooi. Dit zijn de zogeheten freerolls. Hier hoeft u geen geld in te leggen om te mogen spelen, maar er is wel een prijzenpot dus u kunt wel geld winnen. Dit is een ideale manier om zonder risico te lopen uw poker vaardigheden eens goed te oefenen. U speelt in een echt toernooi, voor echt geld, zonder dat het u van te voren geld kost.

Bent u vervolgens klaar om voor echt geld te gaan spelen, download dan de software, open een account en stort er geld op via bijvoorbeeld iDEAL. Bepaal van te voren hoeveel geld u kunt missen, mocht u verliezen, zodat u nooit teveel gaat vergokken. Wanneer u een pokerroom en toernooi naar keuze hebt gevonden, kunt u zich hiervoor inschrijven. U krijgt een willekeurige plaats aan de tafel toegewezen en het spel begint.

Als u liever niet direct aan de grote poker wedstrijden wenst deel te nemen, dan zijn er de sit & go’s, de zogenaamde kleine pokertoernooien. Vaak speelt u deze toernooien tegen één persoon aan één tafel, zodra u deze speler verslagen heeft wordt u weer geplaatst aan een andere tafel.

Titan Poker

Titan Poker biedt een zeer betrouwbare pokerrooms met snelle en gebruiksvriendelijke software, veilige betalingsmogelijkheden, spannende spelen en een eigen vip club. Service staat hier hoog in het vaandel en daarom zijn ze 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor vragen en support. Wanneer u hier voor het eerst gaat spelen, ontvangt u gelijk al een zeer aantrekkelijke bonus van 150% extra op uw eerste storting.

Natuurlijk kunt u na registratie ook eerst oefenen alvorens u voor het grote geld gaat spelen. U kunt deelnemen aan toernooien en kiezen uit een verscheidenheid aan spellen zoals onder andere Texas Hold’em. Of u nu een volledige professionele of een beginnend pokerraar bent, wilt spelen met een lage inzet of toch met wat meer risico’s, bij Titan Poker is altijd een tafel te vinden waar u kunt aanschuiven om een gokje te wagen.

Geef een antwoord