Owl Eyes videoslotDe uil is een bijzonder dier en dat vinden de ontwikkelaars van deze Owl Eyes videoslot ook. Bij deze NextGen videoslot zal de uil namelijk centraal staan en gaat het, zoals de naam weet te vertellen, ook direct om de ogen van dit dier. Als je Op deze Owl Eyes gokkast winst wilt kunnen maken zal je dat met jouw inzet altijd moeten doen op een totaal van 5 rollen.

Hierop zijn er per rol 3 symbolen te zien, wat maakt dat je per draai 15 symbolen beschikbaar hebt voor het vormen van combinatie. Om een combinatie van gelijke symbolen tot een uitbetaling te laten komen zal je deze symbolen moeten starten vanaf rol 1. Vanaf hier zijn er 50 winlijnen toegevoegd, die uiteraard heel wat mooie prijzen op kunnen leveren. Als je een kijkje neemt in het uitbetaalschema van Owl Eyes zal je bovendien altijd vooraf al te zien kunnen krijgen hoeveel symbolen je van een soort nodig hebt om een prijs binnen te kunnen halen.

Voor iedere speler is een inzet bij Owl Eyes mogelijk

Als je in wilt gaan zetten op deze videoslot moet je niet schrikken van het feit dat er gebruik gemaakt wordt van 50 winlijnen. Bij Owl Eyes kun je eventueel naar wens namelijk ook een minder aantal winlijnen gebruiken om winsten op te vormen. Verder zal je de inzet bij het spelen voor geld ook nog aan kunnen passen door je muntwaardes te veranderen.

Deze kunnen op deze speelautomaat in worden gesteld van 1 cent tot en met 2 euro. Als je alle winlijnen wilt gebruiken, voor maximale kansen op winst, zal je bij dit spel minimaal moeten gaan spelen met 50 cent per draai. Wil je met meer geld aan de slag, dan kun je tot een maximale inzet van 100 euro komen. Niet alleen spelen voor geld is interessant, maar ook als je aan de slag wilt om te oefenen is dit mogelijk. Je kunt namelijk gratis Owl Eyes spelen zonder account en hebt daar geen enkel risico bij om geld te gaan verliezen.

Owl Eyes Wild symbolen

Zoals de intro al aangekondigd is de uil van dit spel zeer belangrijk. Deze wordt dan ook gebruikt als een Wild symbool. Je kunt met de ogen van deze uil op de rollen 2, 3 en 4 alle symbolen vervangen, met alleen Scatters voor vervanging uitgezonderd. Als je een uil draait zal je met dit symbool meerdere combinaties compleet kunnen maken, maar ook kunnen aanvullen met om een hogere prijs te winnen. Dat deze Wilds alleen op de middelste rollen van Owl Eyes kunnen verschijnen betekend natuurlijk wel dat er geen eigen combinaties met dit symbool gevormd kunnen gaan worden.

Owl Eyes nextgen gaming

Scatter Moon

De maan die je bij Owl Eyes als symbool aan kunt treffen zal gebruikt worden als een Scatter. Als je minimaal 3 van deze symbolen op de rollen hebt weten te draaien zal je direct een vermenigvuldiging van je inzet krijgen. Bovendien ontvang je als extra bovendien ook nog eens 5 free games, waarbij je gebruik zal kunnen maken van extra Stacked Wild symbolen.

Hiermee kunnen Wild symbolen op elkaar gedraaid worden zal je hele rollen als vervanger in kunnen gaan zetten. Als je de free games van Owl Eyes gaat spelen zal je dit doen met je laatste inzet als uitgangspunt. Dit betekend uiteraard niet dat je geld in zal moeten leveren, maar is alleen om vast te stellen welke uitbetalingen er voor een combinatie gegaan dienen te worden. Ook tijdens het spelen van deze modus kunnen 5 extra free games worden gewonnen. Hiervoor zal je bij Owl Eyes ook weer minimaal 3 Scatter symbolen moeten zien te draaien.

Beoordeling

Als je deze videoslot voor de eerste keer gaat spelen zal je net als ons wellicht verrast worden door het uiterlijk. In het bos wordt er namelijk gebruik gemaakt van verschillende vuurvliegjes, die een leuk effect op de achtergrond van de rollen bij Owl Eyes weten te genereren. Waar het spel qua uiterlijk in orde is kun je ook als het gaat om inzetten en winnen voldoende functies en mogelijkheden genieten. Naar onze mening heeft ontwikkelaar er zo voor weten te zorgen dat spelen op deze Owl Eyes slot bereikbaar is voor iedere online casino speler die op zoek is naar een optie om geld te verdienen.