Pearls of India videoslot Weer zo’n verassend spel van Play ’n Go. Pearls of India geeft je tegelijkertijd spanning en ontspanning. Doordat er zo veel gebeurt tijdens het spel en er zo veel constant kan gebeuren, ben je non stop op je hoede terwijl je dit aan het spelen bent. En toch weten de makers een sfeer te creëren waarbij je je op je gemak voelt. Misschien komt het door de duidelijke, en ook weinig omvattende graphics of misschien komt het door het rustgevende muziekje maar wij vinden het toch wel relaxt spelen.

Vooral wanneer je gebruik maakt van de auto play knop kun je er ook weer lekker het tempo inhouden en het is zelfs mogelijk om eerst met nep geld te spelen om maar eens goed uit te zoeken hoe dit spel precies in elkaar zit. Het basisspel is in principe simpel. Je probeert de symbolen te combineren en dit doe je op vijf verschillende rollen.

Pearls of India wordt gespeeld met 20 winlijnen wanneer je dit wilt, en wij raden je dan ook aan om deze allemaal te gebruiken om het volle rendement uit je spel te halen. Je kunt namelijk ook al inzetten vanaf 1 cent maar dan speel je dus ook maar met een winlijn. De maximum inzet op dit spel is 100 euro. Je kunt ook gokken met je prijzen, je kunt dan bijvoorbeeld je gewonnen prijs verdubbelen.

Aantal goede features op de Pearls of India slot

Oké, goed opletten, want er valt een hoop te vertellen over de features binnen dit spel. Laten we beginnen met de meest eenvoudige. De wilds. De wild in dit spel staat ter vervanging van ieder ander symbool en komt vrij vaak voor. De tempel en de zilveren parel worden uitgesloten voor vervanging, maar die heb je weer elders voor nodig.

Wanneer je een combinatie, met of zonder wild, maakt verdwijnen de gebruikte blokken en komt er dus ruimte voor nieuwe. Je vermenigvuldiger schiet dan steeds om hoog dus wanneer je een paar mooie scores in een beurt neer zet, ga je automatisch meer geld verdienen. Andere symbolen waar je goed op moet letten zijn dus de parels en de tempels. De tempels gelden als een soort van spaarsymbool.

Links in beeld worden alle verschenen tempels bij elkaar opgeteld en wanneer je er uit eindelijk 25 hebt, kun je kiezen uit een van de drie minigames die er tot je beschikking staan en met alle drie kun je een hoop geld winnen. De parels gelden als scatters, wanneer je die hebt weten te triggeren (drie op willekeurige rollen) krijg je free spins met een hoop extra wilds tijdens die gratis beurten.

Pearls of India videoslot Play 'n Go

Voor de echte doorzetters, maar pas op met de Pearls of India

Dit spel is een echte aanrader voor de spelers met een lange adem. Het loont namelijk echt bij Pearls of India wanneer je langer doorspeelt en nog even kijkt wat je met de tempelbonus kunt meepakken. Soms valt dit echter wel vies tegen, waardoor je je een hele periode op de tempels hebt blind gestaard en je uiteindelijk weinig geld pakt. Tijdens het basisspel gebeurt er namelijk maar bar weinig en daarom moet je ook weer oppassen niet te veel op de tempels te letten, het is een echt lokkertje.

Met de parels krijg je lekker een aantal gratis beurten, wat de eindconclusie over dit spel toch wel weer voordelig maakt. Zeker als je daarbij optelt dat je tijdens die free spins veel wilds krijgt. Pas gewoon op dat je niet te hoog inzet en daarmee te lang door gaat op de tempels maar kies voor een veilige inzet, die tempels komen namelijk toch wel.