Hou het hoofd koel bij Penguin Splash

Bij het spel Penguin Splash ga je op reis naar het ijskoude Antarctica. Speciaal voor liefhebbers van natuurfilms over deze bijzondere dieren, maar ook voor liefhebbers van bijvoorbeeld animatiefilms als Happy Feet is er nu een prachtig vormgegeven online gokkast. Ontwikkelaar Rabcat bracht het spel Penguin Splash uit. In dit vrolijke spel spelen vrolijke pinguins, stoere zeeleeuwen, grote orka’s, aandoenlijke baby zeehondjes en gevaarlijke ijsberen een belangrijke rol. Aan jou is de taak om zoveel mogelijk credits te verzamelen bij dit slots casinospel. De dieren maken er een vrolijke boel van op de ijsschotsen, terwijl ze hun eigen sportevenement organiseren; het jaarlijkse pinguïn hoogspring evenement, ook wel bekend als de Penquin Splash.

penguin splash

Het uiterlijk van het spel Penguin Splash

Met het spel Penguin Splash zet Rabcat niet in op een hoogstaande verhaallijn. Wat wel van hoogstaand niveau is, is het speelveld zelf. Rabcat maakt gebruik van mooie 3D effecten tijdens dit spelHet spel Penguin Splash maakt gebruik van een aantal symbolen. Een paar daarvan zijn redelijk standaard te noemen voor Rabcat; de symbolen 10 tot en met de Koning worden gebruikt in een originele ijs ster-uitvoering om winrijen mee te creëren, maar daarnaast zit er ook een aantal wilds en scatters in dit spel verwerkt. De scatters zijn de pinguïns, en zodra je er een aantal van hebt verzameld geeft dat de aftrap voor het Penguin Splash evenement. De pinguïns zullen van hun duikplatformen af gaan springen, en hoe meer pinguïns er van hun platformen afspringen, hoe meer bonus spins jij zal verzamelen. Iedere pinguïn die er springt voegt 5 bonus spins toe aan jouw spel.

Het spel Penguin Splash speel je op 5 wielen, die ieder 3 rollen hebben. Je hebt in dit vrolijke en opwindende spel een totaal van 25 winstlijnen tot je beschikking; meer dan genoeg kansen dus om een zo hoog mogelijke winst te behalen.

Jouw winstkansen bij Penguin Splash

De verhaallijn mag bij het spel Penguin Splash dan wat minder uitgesproken zijn dan bij de andere spellen van Rabcat; je winstkansen worden er alleen maar hoger op. Bij dit spel draait het namelijk niet zozeer om de verhaallijn van het spel; het draait – om maar bij het thema te blijven- om de pegels. Om een hoge winst te verdienen met veel bonusspins daarbij hoef je geen hoge inzetten te doen, hoewel de hoogte van jouw inzet natuurlijk wel uiteindelijk bepaalt hoeveel jij wint bij dit spel. Jij kan inzetten vanaf een instaptarief van 1 euro per spelronde, maar je kan je inzet eenvoudig laten oplopen tot 25 euro.

penguin splash gokkastJe kan dit bedrag iedere keer apart inzetten bij een spelronde, maar je kan ook kiezen voor de ‘autoplay’ functie, waarbij je iedere keer automatisch hetzelfde bedrag inzet. Wanneer jij heel zeker bent van je zaak tijdens dit spel, of wanneer je het een keer extra warm wilt krijgen door de extra adrenaline, kan je kiezen voor de max bet functie. In dat geval zet de computer automatisch het voor jouw maximale inzet bedrag in tijdens dit spel. Bonus spins verdienen is bij dit spel echt een makkie; je verdient maar liefst 5 bonusspins per pinguïn die van een schots af springt.

Bovendien bestaat er een mogelijkheid dat jij inzet op verdubbelde bonusspins. Tijdens zo’n bonus spin mag het duidelijk zijn dat jij veel credits kan toevoegen aan je totale score, terwijl het niet mogelijk is om geld van je inzet pot te verliezen. Op deze manier kan je dus op eenvoudige wijze, door het spel tactisch te spelen, een hoge prijzenpot verkrijgen.