Piggy Riches LogoNet Entertainment is een van de toonaangevende software ontwikkelaars van online casino gokkasten en videoslots. Bijna iedere gokkast die ze uitbrengen is een succes en slots Piggy Riches is hier geen uitzondering op. De Piggy Riches videoslot is altijd terug te vinden in de toplijsten van meest gespeelde online gokkasten.

Piggy Riches spelen

Piggy Riches is een grappige gokkast die je speelt op 5 rollen met 15 winlijnen, met als centraal thema een aantal rijke varkens. Als je eenmaal begint met spelen op de PiggyRiches Piggy Richesgokkast merk je pas hoe leuk deze videoslot is gemaakt met varkens autosleutels, varkens gold credit cards en chique dames varkens. Netent bewijst met deze gokkast dat ze zeer innovatief zijn, en ook andere thema’s durven aan te snijden voor hun gokkasten.

Het spel wordt geleverd met een wild multiplier, deze wordt vertegenwoordigd door het Mr. Piggy Riches symbool. Het vervangt alle andere symbolen om een winnende combinatie(met uitzondering van de scatter symbolen) te maken. De scatter symbolen vind je in de vorm van het Lady Piggy Riches symbool.

De scatter symbolen in dit spel zijn de sleutel tot het activeren van de bonus functies bij Piggy Riches. Met deze bonus ronde win je tot achtentwintig gratis spins en een 6x multiplier. Als tijdens de gratis spins nog meer scatter symbolen verschijnen op de rollen, krijg je nog meer gratis spins bij PiggyRiches.

Piggy Riches is grappig, maar toch spannend en mooi

De PiggyRiches gokkast is zo populair om een paar redenen: het spel concentreert zich helemaal rond het varkens thema en de grote bonus feature waar je tot 360,000 credits kunt winnen! Ook als je onderweg bent kun je deze gokkast vol humor spelen op een van je mobiele apparaten op de Netent Touch versie. Netent Touch spellen zijn special geschikt gemaakt voor alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones. Speel nu dus Piggy Riches altijd en overal!