Pimped wild symboolIt´s all about the money. En zeker in dit spel. Bij Pimped draait het namelijk allemaal om geld, mooie vrouwen en stoere gangsters. De sfeer die er gecreëerd is bij dit spel is zeer treffend en dat is niet om de laatste reden door de heerlijke beat die er door het spel heen klinkt. Je speelt op vijf rollen en met tien winlijnen en dat tweede is meteen het grootste nadeel van het hele spel. Tien winlijnen is namelijk wel echt heel weinig, en dit zorgt er voor dat er het grootste deel van de tijd niet zo heel veel gebeurt.

Je kunt bij Pimped gebruik maken van een autoplay knop en er is ook een max bet knop waardoor je in een keer de maximale inzet kunt inzetten. De autoplay in dit spel is echt een goede want die zorgt er voor dat het tempo er flink in blijft zitten.

Je kunt bij Pimped al inzetten vanaf 1 cent maar dan speel je uiteraard ook maar op 1 enkel winlijntje en aangezien je er al maar zo weinig hebt, kun je het beste van alle tien gebruik maken. De minimale inzet op 10 winlijnen kost je dus wel maar 10 eurocent dus dat is dan wel weer het voordeel van een laag aantal winlijnen. Je kunt de prijzen die je wél wint overigens ook verdubbelen met de gamble knop. Je moet dan kiezen wat voor een kleur kaart er komt en zodra je dit goed hebt, pak je het dubbele van waar je eigenlijk recht op had.

Ga voor de dollartekens met de Pimped gokkast

Naast het eenvoudig en toch mooi weergegeven basisspel zijn er een paar dingetjes waar je op moet letten. Of ja, eigenlijk maar twee. Om te beginnen moet je de wilds in de gaten houden bij Pimped, die vloeien namelijk rijkelijk over het hele spel. De wilds zijn een vervanger voor ieder symbool behalve voor het grote dollarteken, maar die heeft dan weer een andere betekenis, daar komen we zo op terug. De wilds zijn dan misschien niet sticky, en verdwijnen dus ook na een enkele beurt, maar als ze komen, komen ze vaak met velen! Ze zijn namelijk vaak stacked, waardoor soms een hele rol is bezet door wilds.

Dit zorgt er voor dat jij er rustig op los kunt combineren. Maar wanneer je een spel speelt dat Pimped heet, ga je natuurlijk voor het grote geld en wil je de dollartekens hebben. De dollartekens kunnen er namelijk voor zorgen dat je free spins krijgt en wanneer je free spins krijgt op Pimped, gaat het los.

Je krijgt dan misschien wel maar 5 free spins, maar binnen die free spins zijn er zoveel extra wilds dat je gegarandeerd vrolijk wordt van je toenemende bankroll. Daar bovenop betekent ieder dollarteken dat je binnen de free spins krijgt nog eens twee extra spins. Blijf dus oneindig lang doorspelen, voor niks.

Pimped mobiel

Een fijne sfeer om in de flow te komen met Pimped

Oké, het spel is dan misschien niet zo spectaculair als dat de naam en de lay out zou doen denken maar wanneer je de dollartekens ziet, zo wel in je ogen als op de rollen, kun je echt eens even goed gaan zitten. Daarnaast zijn er zo veel wilds, dat je ondanks de tien winlijnen nog steeds regelmatig kans maakt op kleine prijsjes. En wanneer je die prijzen te klein vindt, kun je natuurlijk altijd nog kiezen om er op te gokken dat je ze verdubbeld. Misschien niet het allerbeste spel dat er is dus, maar wel uniek in zijn soort en de sfeer is er in ieder geval een om lekker van in een goede flow te komen.