pin up girls online gokkast Pin Up Girls is een online gokkast die je meevoert naar het Santa Monica van de jaren vijftig. Het muziekje dat bij dit spel zit doet je denken aan een cliché ´surfs up dudes´ liedje waardoor je een glimlach in ieder geval niet kan onderdrukken. Tegelijkertijd is het deuntje zeer aanstekelijk en gaat het na verloop van tijd niet meer uit je hoofd.

Met Pin Up Girls was geluk nog heel gewoon

Met Pin Up Girls is het net alsof je op een ouderwetse fruitautomaat zit te spelen, maar in plaats van de standaard trossen druiven, peren en ananassen heb je bij dit spel het zicht op bikini babes uit de jaren vijftig. De jaren vijftig sfeer wordt extra benadrukt door de rode cadillacs, roze scooters en de typische rolsschaats zoals je die nu nog maar weinig ziet.

Echt een spel met nostalgie kun je wel zeggen. Het spel ziet er dan ook kleurrijk uit, met daarin de typische jaren vijftig pastelkleuren verwerkt. Zeker voor wie een zwak had of heeft voor de Marilyn Monroe achtige types wordt met dit spel getrakteerd op de aanblik van de wulpse en rondborstige schoonheden van weleer.

Pin Up Girls gratis spelen

Het mooie aan dit spel is dat je je lekker kan uitleven zonder dat het je een rib uit je lijf kost. Je krijgt namelijk (een fictief) bedrag aan startgeld waarmee je lekker kunt gaan experimenteren.Het spel heeft vijf rollen (reels) en het aantal winlijnen kun je zelf instellen, waarbij er een maximum is van 9 winlijnen.

Je kunt dan vervolgens zelf bepalen of je nu met één of meerdere winlijnen wilt gaan spelen. Als je wint wordt dit gelijk weer bij je fictieve speelbedrag bijgeschreven.Voor de echte controlfreaks is het prettig te weten dat je iedere keer handmatig de rollen kunt laten draaien, maar je kan de computer dit ook voor je laten doen door op de ´auto spin´ functie te klikken.

Houd je budget wel in de gaten, want de teller loopt sneller af dan je denkt.In het spel kun je als extraatje jouw favoriete bikinimeisje kiezen door deze als een echte pin up poster op een fictieve muur te plaatsen, je kunt hiermee ook nog eens een bonus verdienen.De kast heeft geen jackpot, maar geeft wel aan dat je het (fictieve) bedrag van 225.000 euro kunt verdienen, door de verschillende bonussen die de kast je geeft. Dit geeft je het idee dat je uit dit spel meer kunt halen.

Symbolen

pin up girls videoslot In het spel kun je gebruik maken van de meerdere typen symbolen. Zo kun je met het strooi symbool, het scatter symbool, freespins winnen die je op elke willekeurige rol kan inzetten. Met de free spins hoef je voor één of meerdere draaien niets te betalen en ben je dus dubbelop gratis aan het spelen.Met de Wild kun je ook meerdere free spins winnen doordat je met dit symbool een soort joker te pakken hebt die voor meerdere symbolen kan worden aangezien. Bij deze gokkast heb je de wild in de tweede en vierde kolom.

De moeite waard

Pin Up Girls is één van de online gokkasten die zeker de moeite waard is om je fruitautomaat skills te oefenen of te testen. Natuurlijk blijft het niet voor niets gokken, maar het biedt je wel een mooie gelegenheid om je het type kast eigen te maken en de verschillende mogelijkheden van de gokkast uit te proberen zonder dat je gelijk met je eigen geld in de weer moet.

Zeker voor de beginnende gokker is het spel zeker de moeite waard om een verkenningstocht te maken in de wereld van online gokkasten. Tel daarbij het vermakelijke design van deze oude gokkast op en je hebt werkelijk het idee dat je aan het spelen bent in de ´goede oude tijd´.