Poker3 van Betsoft

Poker3 is een flash Heads Up Texas Hold’em Poker spel dat over bliksemsnelle game play beschikt. Het spel heeft prachtige graphics die je echt moet zien om het te geloven. Poker3 is ’s werelds eerste en enige poker spel dat over echte 3D graphics beschikt. Geen enkele ander poker spel biedt hetzelfde niveau animaties als dat van Poker3.

Na overleg met een aantal van ’s werelds beste online poker spelers hebben ze de unieke gebruikerservaring en interface bedacht. Iedere speler kan het gemakkelijk en snel leren, om daarna direct te beginnen met spelen.

poker 3

Geen download nodig voor Poker3 !

Poker3 wordt aangedreven door Adobe Flash, wat betekent dat je geen extra plug-ins of downloads nodig hebt om het te spelen. Adobe Flash maakt het mogelijk dat Poker3 probleemloos speelt op de meeste computers, ongeacht het besturingssysteem. Het Poker3 werkt met praktisch alle hardware, maar het overklast wel alle andere poker online producten. De echte 3D graphics, bliksemsnelle game play, en gebruiksgemak zijn onovertroffen.

Heads Up Poker

Bij Heads Up Poker kan je meteen beginnen met handen spelen. Geen enkele andere vorm van poker is zo snel en onderhoudend. Spelers die zijn aangesloten op het Poker3 Network kunnen op ieder moment van de dag, overal ter wereld tegenstanders vinden om tegen te spelen. Omdat je met slechts een tegenstander rekening hoeft te houden is heads up poker tot 10 keer sneller dan vergelijkbare full – ring poker games. Poker3 is dus spannend en snel voor ieder poker liefhebber!

Geef een antwoord