Potion Commotion online slotEén van de vele spellen die je binnen het assortiment van NextGen met het thema chemie kunt vinden is deze Potion Commotion. Als je dit spel gaat spelen kun je qua uiterlijk direct rekenen op een chemisch lab, waar de chemische stofjes en boeken je rond de oren zullen vliegen. Grafisch gezien kun je dus wat betreft de gehele lay-out bij Potion Commotion rekenen op een optimale indeling, waarbij een vereenvoudiging voor de knoppen er bovendien voor zal zorgen dat je makkelijk tot een inzet zal kunnen komen. Niet alleen de grafische aspecten van dit spel weten spelen leuk te maken, maar ook als het gaat om geluiden zal je bij deze slotmachine heel wat leuks kunnen genieten en komt het thema naar ons idee dan ook zeer zeker goed tot zijn recht.

Speel Potion Commotion online op 5 rollen

Als je van plan bent om Potion Commotion te gaan spelen is het goed om te weten dat de inzetten die je plaatst altijd afgehandeld zullen worden op 5 rollen. Aangezien iedere rol beschikt over 3 symbolen zal je hiermee in totaal 15 symbolen beschikbaar hebben om uiteindelijk een prijs mee uitgekeerd te krijgen. Als je op de 5 rollen van Potion Commotion winst wilt maken zal je met een combinatie van meerdere soortgelijke symbolen zolang mogelijk een winlijn moeten zien te volgen. Hiervoor zijn er bij deze slot in totaal maar liefst 20 winlijnen beschikbaar. Omdat er heel wat symbolen gedraaid kunnen worden, en dus ook veel prijzen gewonnen kunnen worden, zal je bi Potion Commotion alle prijzen terug kunnen vinden in het uitbetaalschema. Deze kun je openen door op de info button links onder rol 1 te klikken.

Chemische Wild symbolen

Aangezien het thema alles met chemie te maken heeft zal ook het Wild symbool van dit spel hier natuurlijk op ingericht zijn. De Wild wordt dan ook gevormd door een glazen flesje met vloeistof. Je kunt het Wild symbool van Potion Commotion gebruiken als vervanger, maar ook om losse prijzen mee te winnen. Draai je namelijk minimaal één symbool op de juiste manier op een winlijn, dan zal er al een prijs toegekend worden. Verder kun je met de Wild andere combinaties natuurlijk makkelijk afrond of verlengen. In alle gevallen geldt daarbij dat je met de Wild van Potion Commotion geen Scatter symbolen zal kunnen vervangen, omdat deze alleen een eigen functie ten uitvoer zullen brengen.

Scatter logo Potion Commotion

De Scatter die bij Potion Commotion gedraaid kan worden zal geheel gevormd worden door het gelijknamige logo dat je kunt draaien. Als je twee of meer van deze symbolen op de rollen weet te draaien zal je een vermenigvuldiger winnen die uitbetaald wordt in combinatie met je inzet. De maximale vermenigvuldiger die je kunt winnen is 100 keer je inzet, waarbij de kanttekening gemaakt moet worden dat je met de Scatters nooit geen winlijn hoeft te volgen.

Potion Commotion nextgen gaming

Free games met vermenigvuldigde prijzen

Om de free games van Potion Commotion te kunnen activeren zal je gebruik moeten maken van het hierboven genoemde Scatter symbool. Als je minimaal 3 Scatters op de rollen weet te draaien zal je bij deze slotmachine direct 10 free games ontvangen. Draai je 4 Scatters, dan zal dit een totaal van 15 free games zijn en als er op iedere rol een Scatter gedraaid is ontvang je naast je prijs een totaal van maar liefst 20 free games aan je tegoed. Tijdens het spelen van de free games zal je uiteraard geen inzet kwijt zijn, maar kun je geheel gratis je prijzen winnen. Bovendien geldt er voor alle prijzen die je tijdens de free games van Potion Commotion weet te winnen een vermenigvuldiger, waardoor winsten altijd direct vermenigvuldigt keer 3 uitbetaald zullen worden.

Inzetmogelijkheden per draai

Iedere draai opnieuw mag je tijdens het spelen van Potion Commotion zelf bepalen hoeveel geld er ingezet gaat worden. Om te beginnen zal je moeten bepalen hoeveel van de maximaal 20 winlijnen je gebruikt. Daarbij kun je kiezen voor verschillende muntwaardes die beschikbaar zijn in een range van 1 cent tot en met 2 euro. Als je Potion Commotion met lage inzetten wilt spelen is bij het gebruik van alle winlijnen een minimale inzet van 20 cent per draai vereist. Wil je meer geld ineens kunnen winnen, dan is spelen maximaal toegestaan met een bedrag van maar liefst 40 euro per keer.

Beoordeling Potion Commotion slot

Na het spelen van Potion Commotion kunnen wij op zeker concluderen dat er tijdens dit spel heel veel mogelijkheden gegeven worden om geld te winnen. Als je gaat spelen zal je vanaf de eerste draai zowel grafisch als geluidstechnisch positief verrast worden en zal het aan de kansen op winst zeker niet liggen dankzij de extra functies die toegepast zijn.