Multiplayer, je ziet niet dubbel! Het zijn echt twee fruitmachines in een automaat!

De Multiplayer is iets speciaals

De online slot machine Multiplayer van Fruits4real is een ware innovatie op het gebied van fruitmachines. Deze automaat kent namelijk twee identiek gelijke gokkasten naast elkaar. Je kunt op deze automaat op twee gokkasten tegelijk gaan spelen.

En je kansen om dus op twee kasten te winnen zijn een stuk groter dan bij een online automaat waar je slechts op een gokkast kunt spelen. En dat is natuurlijk wel heerlijk. Het is fijn om te ontdekken wat er allemaal kan. Het is ook goed om te zien welke verschillende extra’s er allemaal op de kasten zelf zijn.

Het is eigenlijk alsof je op twee kasten speelt in een gokhal. Misschien heb je mensen dit al eens zien doen! Ze houden dan twee gokkasten aan de gang door steeds om en om op de startknop te drukken. Dit kun je nu ook doen bij de Multiplayer online fruitautomaat. Het is een waar feest wat je zeker een keer moet hebben meegemaakt.

Speel op twee kasten tegelijk

Links en rechts zie je dus twee gelijke gokkasten. En op deze gokkasten kun je allebei je geld inzetten. Je kunt zelf het aantal win lijnen bepalen en hebt daarmee zelf in de hand hoeveel je kunt winnen. Met de watermeloenen, de zevens, de kersen en ook de citroenen kun je op verschillende manieren mooie prijzen winnen.

Zie de juiste combinaties op de rollen verschijnen op de linker of de rechter gokkast en win mooie prijzen! Of natuurlijk nog beter: zie op beide fruitautomaten de juiste combinaties verschijnen en win mooie prijzen. Je kunt dan waarlijk dubbel zoveel lol en plezier hebben! En dat is natuurlijk wel te gek, toch?!

De Multiplayer fruitautomaat heeft gewoon twee keer zoveel te bieden dan een andere online gokkast.