Ga mee naar de verloren piramides uit de oudheid met de Pyramid: Quest for Immortality videoslot van softwarehuis NetEnt. Je hebt op deze gokkast 720 manieren om te winnen, met de ouderwetse aas tot 10 symbolen, en natuurlijk de spannende Egyptische symbolen als farao’s, prinsessen, scarabeeën en slangen die het thema helemaal compleet maken.

pyramid: quest for immortality

Pyramid: Quest for Immortality spelen

Wat opvalt is dat de symbolen op hun plaats vallen in plaats van draaien(de Avalache functie), net zoals je dat gewend bent bij Gonzo’s Quest. Verder hebben de vijf rollen een verschillend aantal symbolen. De buitenste twee rollen bevatten 3 symbolen, de volgende twee 4 symbolen, en de middelste rol heeft de beschikking over 5 symbolen.

De prijs voor onsterfelijkheid is bij deze gokkast inderdaad zeer hoog want er zijn eigenlijk maar twee extra’s. Als je een winnende combinatie weet te maken op rol 2, 3 en 4, creëer je Wilds op de top van de pyramide. Elke keer als je wint exploderen de symbolen waardoor je weer een Avalache krijgt en de Multiplier toeneemt. Dit gaat net zolang door tot je geen winnende combinatie meer hebt. Door de spannende combinatie van features is dit echt een mooie gokkast die je heel vaak prijzen geeft.

pyramid quest for immortality masker

Multiplier activeren

Soms kan het wel lang duren voordat je de Multiplier activeert want je moet er namelijk drie prijzen op rij voor krijgen. Als je dus naar de top van de Multiplier wilt gaan(x10) moet je behoorlijk wat geluk hebben. Maar als dit lukt kan je jezelf opmaken voor gigantische prijzen die de schatten van Toetanchamon laten verbleken.

Ondanks dat er geen Free Spins en Scatters op deze gokkast zitten, is het toch een erg vermakelijk spel geworden. Doe al mee voor een dubbeltje per draai, en als je dat niet genoeg vindt kan je dat opvoeren tot €200 per rondje! Speel Pyramid: Quest for Immortality ook gratis voor je plezier als je geen zin hebt om geld in te zetten.

Maar dan kan je ook niet de hoofdprijs van 3.600.000 munten per ronde verdienen! Dit zal vooral lukken met de Avalanching Reels en de Avalanche Multiplier want die zijn het belangrijkste om de schatten in de Pyramid: Quest for Immortality video slot te vinden. Als je deze eenmaal kunt activeren heb je kans op mega prijzen! De Pyramid: Quest for Immortality is een fijne online gokkast met een spannend thema dat veel spelers zal aanspreken. Door de populaire Avalanche Reels en Multiplier valt er genoeg te beleven en winnen.