Ondanks het feit dat we het regelmatig toch hebben over de nieuwe Netent gokkasten die online verschijnen hebben we nu toch weer een ander nieuwtje. Quickspin heeft zich aan een nieuwe gokkast gewaagd en daarvoor vanaf heden de Pretty Kitty gokkast beschikbaar. Tussen de online gokkasten die je kunt spelen kent deze qua prijzen zeker een toegevoegde waarde.

Met de combinaties die je kunt vormen kun je immers tal van grote uitbetalingen behalen. Het positieve van het spelen van Pretty Kitty is dat je als speler geen winlijn zal moeten volgen. Je kunt de prijzen winnen op 243 winmanieren, waarvoor je soortgelijke symbolen alleen maar zal moeten laten verschijnen op aaneengesloten rollen. Wel moet een combinatie voor uitbetaling altijd van links naar rechts verschijnen.

Pretty Kitty gokkast

Maak gebruik van Wilds

Net als bij vele andere gokkasten online het geval is heeft ook de Pretty Kitty slot een Wild symbool toegekend gekregen. Het logo van het spel wordt daar in dit geval voor gebruikt. De functie van deze Wild is om bij een draai prijzen uit te keren als deze in een combinatie van 3 soortgelijke symbolen of meer komt te staan. Anderzijds mag je de Wild ook als joker gebruiken.

Dit wil zeggen dat je hiermee alle andere symbolen kunt vervangen, met de Scatter uitgezonderd. Dat de Wild symbolen van Pretty Kitty een vervangende functie kennen is zeer gunstig. Hierdoor kun je niet winsten ombuigen naar een uitbetaling en winnende combinaties bovendien ook langer maken.

Uitschuivende symbolen

Een belangrijke extra die je bij Pretty Kitty tegen zal gaan komen vind je terug in een uitschuif functie. Als je rol 1 geheel met dezelfde symbolen weet te bedekken treedt deze in werking. In dat geval zullen alle andere gelijk symbolen ook uitschuiven, waardoor je dus meerdere rollen geheel van dezelfde symbolen zal voorzien.

Op deze manier worden je kansen op winst direct hoger en kun je bovendien nog meer combinaties uit laten betalen. Toch is dit niet het enige. Naast deze functie in het basisspel van Pretty Kitty kan dit ook gebeuren tijdens de free spins. In dat geval zullen bovendien ook Wilds geheel uitschuiven, waardoor winsten nog veel hoger op kunnen lopen naast het feit dat ze gratis zijn! Twee vliegen in één klap dus!

Ontvang 15 free spins en losse prijzen

Veel gokkasten bieden de mogelijkheid om ook losse prijzen te winnen met Scatters en zo ook Pretty Kitty. Als je op deze slot 2 Scatters of meer draait krijg je al een vermenigvuldiging van je geplaatste inzet toegekend. Hiervoor mogen de symbolen op alle posities van de gokkast komen te staan. Ondanks het feit dat de Scatters hierdoor zeer winstgevend kunnen zijn is dit toch niet het enige.

De Scatter symbolen kunnen vanaf een drietal immers ook 15 free spins toekennen bij Pretty Kitty. In dat geval zal je gaan spelen met 15 gratis draaien die prijzen uit zullen keren met je laatste inzet als basis genomen. Er wordt geen eigen geld gebruikt dus, waardoor winsten geheel gratis gevormd kunnen worden. Ook tijdens het spelen van de gratis draaien is het mogelijk dat je weer 3 of meer Scatters weet te vinden op de rollen. Op dat moment wordt je free spins tegoed meteen met 15 verhoogd en zal je dus ongestoord verder kunnen spelen.

Gokken op Pretty Kitty

Dat je deze online gokkast gratis kunt spelen mag wel duidelijk zijn. Net als bij andere Quickspin gokkasten geldt ook voor deze dat je als speler daarvoor gebruik kunt maken van een virtueel saldo dat gelijk staat aan 1 miljoen credits. Anderzijds kun je voor geld gokken, waarbij een maximale inzet van € 150 euro mogelijk zal zijn, maar ook met lagere bedragen al vanaf € 0,30 eurocent gespeeld kan worden. Ga je spelen bij een casino waar je nog geen account hebt? Vergeet dan vooral niet om van een welkomstbonus gebruik te maken en pak hiermee tot wel een paar honderd euro extra!