Vlieg over de regenboog met de Rainbow Queen slot

Rainbow QueenInsecten zijn zeer nuttige beesten – denk maar eens aan bijen, die honing maken, of spinnen, die al die vervelende muggen vangen. Met de Rainbow Queen van EGT leer jij ook houden van kleine beestjes. Het schattige lieveheersbeestje, de slaperige kever, de pijprokende sprinkhaan, de ietwat knullige rups en de lichtgevende vuurvlieg: dat zijn je vrienden op weg naar de pot goud aan het einde van de regenboog.

Ze helpen je ook om bonusspellen te winnen, zoals met de Rainbow Queen Wilds of de scatters, en leiden de weg naar de Lucky Shamrock-optie of de Jackpot Cards Bonus. Op die manier behaal je de meest ongelofelijke winsten met deze vriendelijke slotmachine, die zelfs op je mobiel telefoon te spelen is.

Alle kleuren van de regenboog

De schattige beestjes die de verschillende kleuren van de regenboog representeren, maken dit een visueel aantrekkelijke gokkast. Zoals je gewend bent van de gokkasten van EGT is ook de achtergrond prachtig verzorgd. In dit geval is het een vol en rijk bos, waarin de verschillende beestjes wonen. Zij staan je steeds bij tijdens je avonturen in het bos en helpen je ook om je winsten te vieren door hun kleine vreugdedansjes te doen. Dat houdt de sfeer er lekker in terwijl je op deze uitdagende gokmachine aan het spelen bent.

Maak veel winst in het bos

Vanaf het eerste moment dat je een stap zet in het fantastische woud van de Rainbow Queen slotmachine heb je een mogelijkheid om prijzen en bonussen te winnen. De gebladerde letters dienen niet alleen als insectenvoer maar ook om je prijzen te laten winnen vanaf 3.000 munten. Voor de rupsen kan je wel tot 6.000 munten winnen, terwijl de vuurvliegjes goed zijn voor 8.000 munten. De kevers en de sprinkhanen zijn de grote beloningen: 15.000 munten als je drie kevers spot, en zelfs 20.000 als je sprinkhanen tegenkomt in het bos.

Rainbow Queen gokkast

De Rainbow Queen zelf komt je te hulp

Het lieveheersbeestje, de Rainbow Queen, maakt het mogelijk om enorme prijzen te winnen. Ze dient als wild, die je kunt vervangen voor ieder ander symbool en op die manier goede combinaties kan maken hele grote prijzen kunt winnen. De Rainbow Queen heeft ook haar eigen scattersymbool, en als ze landt op rol 2, 3 en 4 krijg je 20 gratis spins van haar. Ook wordt de Lucky Shamrock-functie geactiveerd. Als je dit klavertje vier ziet, heb je enorm veel geluk. Krijg je dit symbool op de vijfde rol, dan worden alle omringende symbolen wilds en heb je een enorm grote kans op prijzen.

Win de jackpot in de Rainbow Queen slotmachine

De Rainbow Queen kent vier jackpotspellen. Die komen op willekeurige momenten en laten je kiezen uit een aantal onbekende kaarten. Als je de juiste kaarten kiest, groeit de jackpot die je kunt winnen steeds mee. Voor prijzen onder de 15.000 munten kun je ook nog de Double-Or-Nothing spelfunctie inschakelen. Als je de juiste kleuren kiest, verdubbelt je prijs. Maar kijk uit: als je fout kiest, ben je alles kwijt. Met de Rainbow Queen aan jouw zijde voel je je als speler altijd gesteund, en schat je per keer in of je gaat voor het verdubbelaarsspel of liever overslaat, en de jackpot pakt.

Vele soorten inzet

De regenboogkoningin geeft haar spelers zoveel keuze als de hoeveelheid kleuren in de regenboog – of eigenlijk nog veel meer. Je kunt helemaal precies inzetten hoeveel je wil spelen, tussen de 30 en 600 munten per keer. Daarbij varieert de muntwaarde die je kunt kiezen van 0.01 tot 1 munt. Met die grote mate van vrijheid speel je helemaal op jouw manier, en ren je als een speer door het bos om zo snel mogelijk de enorme pot goud aan het einde van de regenboog te vinden.