Ondanks het feit dat Egypte al in vele videoslots en gokkasten centraal staat is deze Ramesess Riches van NextGen toch ook zeer zeker uniek te noemen. Als je op deze speelautomaat gaat spelen zal je direct aan de slag kunnen gaan op 5 rollen, waarbij je in totaal 15 symbolen per draai tot je beschikking hebt om winsten mee te gaan vormen. Om de juiste combinaties van symbolen tot een uitbetaling te laten komen zal je bij Ramesess Riches zoveel mogelijk symbolen van een soort op een winlijn moeten laten verschijnen.

Hiervoor zijn er op de rollen 20 winlijnen verdeeld, die je van links naar rechts zal moeten zien te vullen om een prijs uitgekeerd te krijgen. Als er een combinatie van soortgelijke symbolen op de rollen gedraaid wordt moet deze logischerwijs een winlijn volgen op zoveel mogelijk aaneengesloten rollen. Het uitbetaalschema dat je bij Ramesess Riches kunt openen via de info button zal daarbij altijd uitsluitsel bieden over de prijzen die je met een specifieke combinatie van symbolen in de wacht kunt slepen.

Videoslot Ramesess Riches Wild symbolen

Iedere draai die je doet kan je bij Ramesess Riches verrast worden door verschillende extra functies. Eén van deze extra´s is de Farao zelf. Je kunt deze namelijk draaien in een eigen combinatie om prijzen te winnen vanaf 2 symbolen, maar dit symbool is ook beschikbaar als een Wild. Dankzij de Wild functie die voor dit symbool geldt zal je tijdens het spelen van deze Ramesess Riches videoslot combinaties van reguliere symbolen makkelijk af kunnen ronden.

Dit in de breedste zin van het woord, want je kunt de Wild zowel gebruiken om een niet winnende combinatie uit te laten betalen als voor het verlengen van een combinatie die al wel compleet gedraaid is. Het interessante van de Wild is dat je deze niet alleen kunt gebruiken voor betere kansen op winst, maar ook om standaard hogere prijzen uit te laten betalen. Alle combinatie die dankzij de Wild een prijs opleveren zullen namelijk qua uitbetaling worden verdubbeld.

Gouden Scatter sleutel

Ramesses Riches nextgen
De gouden sleutel die je bij Ramesess Riches op de rollen kunt draaien heeft een zeer bijzondere functie. Met dit symbool kun je namelijk winnen zonder een winlijn te moeten volgen. Als je minimaal 2 Scatters op iedere willekeurige positie binnen het spel hebt weten te draaien zal er al een vermenigvuldiging van je inzet plaatsvinden. Deze kan maximaal oplopen tot maar liefst 100 keer als er op iedere rol een Scatter symbool gedraaid is bij Ramesess Riches.

Free games feature Ramesess Riches slot

Scatter symbolen zijn bij Ramesess Riches niet alleen interessant voor de prijzen die je kunt winnen, maar deze kunnen nog een extra opleveren. Als je namelijk 3 of meer van deze Scatters weet te draaien zal je bovenop je prijzen direct maximaal 20 free games toegekend krijgen. Als je met de free games gaat spelen zal je op basis van je laatst geplaatste inzet heel wat gratis prijzen kunnen winnen. Je leest het goed! Prijzen kunnen een X aantal keren gewonnen worden zonder dat je daar geld voor in zal moeten zetten.

Als je tijdens het spelen van de free games een reguliere prijs weet te draaien zal je kunnen rekenen op een vermenigvuldiger van 4 keer je prijs. Alle combinatie die tijdens de free games van Ramesess Riches door de Wild veroorzaakt worden zullen met een vermenigvuldiger van maar liefst 6 keer worden uitbetaald. Tijdens deze modus kun je met 3 of meer Scatter symbolen bovendien ook nog eens het openstaande free game tegoed direct aanvullen met maximaal 20 gratis draaien.

Mogelijkheden voor het plaatsen van een inzet

Als je in gaat zetten bij Ramesess Riches kun je dit op twee verschillende manieren doen. Om te beginnen kun je eerst gratis spelen, waarmee je geen risico loopt als je de rollen laat draaien met virtueel speelgeld. Ken je het spel goed genoeg of wil je niet meer voor je plezier spelen? In dat geval kun je bij deze slot ook altijd makkelijk overschakelen naar spelen voor echt geld.

Als je Ramesess Riches voor echt geld gaat spelen doe je dit altijd op maximaal 20 winlijnen. Als je met minder winlijnen wilt spelen is dit dus toegestaan, omdat het aantal lijnen niet voor vast bepaald is. Zodra je in gaat zetten zal het bedrag geheel afhangen van de muntwaarde die je kiest. Deze zijn bij Ramesess Riches beschikbaar van 1 cent tot en met 2 euro. Als je voor geld gaat spelen komt hiermee je inzet bij het gebruik van alle winlijnen uit op 20 cent en kun je maximaal met een bedrag van 40 euro de rollen van deze gokkast laten draaien.

Beoordeling

Na afloop van onze test hebben wij alle features van Ramesess Riches nog eens goed op een rij gezet. Hieruit kunnen wij de conclusie trekken dat het een spel is vol van mogelijkheden. Als je als speler met een eigen inzet op deze gokautomaat gaat spelen kun je dan ook altijd rekenen op voldoende kansen om er met een geldprijs vandoor te kunnen gaan. Dankzij de eenvoudige lay-out van Ramesess Riches kun je binnen het thema bovendien altijd makkelijk een inzet plaatsen en is het draaien van de rollen geen enkel probleem.