Random Flashback is familie van de Random Runner

De Random Flashback doet natuurlijk erg denken aan de Random Runner en dat is terecht want de Random Flashback is de opvolger van deze legendarisch gokkast. Dit is belangrijk om te weten als je een liefhebber bent van de Random Runner want de Random Flashback is een verbeterde uitvoering van deze door de firma Errel ontwikkelde topgokkasten.

Random Flashback

Bij de random Flashback gokkast is het van belang dat je eerst minimaal 4 punten weet te scoren met het basis spel. Als dat gebeurd is kan je deze punten (credits) naar de winbank transporteren of in een van de 4 potten van het bonus spel storten.

De bes op rol een geeft net zoals bij de voorganger van de Random Flashback twee punten die door de fruitautomaat zelf gegokt worden naar nul of vier punten. De kroontjes van het onderspel gebruiken 5 win lijnen om een winnende combinatie te maken en geven je bij een kroontje op ieder rol een mysterie prijs tussen de acht en tweehonderd credits.

Bovenspel is niet verplicht

Zoals bij veel populaire gokkasten is het ook bij de Random Flashback mogelijk om het boven spel te spelen. Dit is echter niet verplicht! Met de rode “choose game” knop kunt u bepalen welk spel er gespeeld wordt. Kiest u ervoor om het boven spel te spelen dan kost dit u vijf punten per spin maar zijn de kans om een winnende combinatie te maken erg groot net zoals de bedragen die gewonnen kunnen worden.