red dragon wild slot Kapow! Boor je inner Bruce Lee aan met deze killer online gokkast. Haal je nunchaku’s maar uit de kast, je werpsterren uit het vet en slijp je ninja messen, want die ga je met dit spel wel nodig hebben.Het spel neemt je mee in een soort vechtarena in het verre oosten waarbij er schijnbaar duistere krachten de macht hebben. Je beste Kung Fu en ninja skills komen goed van pas tijdens het spelen op deze online gokkast. Red Dragon is niet een naam die op zichzelf staat, want de aanwezigheid van de rode draak is zeker niet te missen.

Dit vuurspuwende mythische beest geeft het spel een extra donkere sfeer. Voeg daar nog eens de Chinese symbolen en de potten met vuur aan toe en je hebt een setting die niet zou misstaan in een willekeurige Jet Li film. Het geluid wat onder dit spel zit verhoogd de onheilspellende sfeer die deze spannende gokkast bij je oproept, vooral de combinatie van de donkere, dreigende muziek met de vuurspuwende en grommende geluiden van de draak maakt dat je compleet wordt opgenomen in de mystieke setting.

Gratis spelen op de Red Dragon Wild

Het online spel kun je gratis spelen om eens te ervaren hoe het nu is om op een gokkast te spelen, laat staan op een online gokkast. Je krijgt hierdoor een goed idee wat het spelen hierop allemaal inhoudt. Je krijgt bij start van het spel een fictief startbedrag van 1000 euro waarmee je lekker los kunt gaan zonder dat je hoeft na te denken over je eigen banksaldo. De minimum inleg bij iedere inzet is 2 cent die je over één lijn speelt, maar ja hier haal je natuurlijk niet ‘the big bucks’ mee binnen.

Leuker is daarom om op de ‘bet max’ knop te klikken waardoor je speelt met het maximum aantal van vijf rollen en dertig winlijnen. Hierdoor is je inleg bij iedere zet drie euro, wat je niet direct megaveel euro’s lichter maakt in je speelsaldo. Als het goed is wordt je natuurlijk ook beloond voor je inzet en win je er weer nieuw speelsaldo voor terug.

Bonus op de Red Dragon Wild slot

Wat bijzonder aan dit spel is dat je een bonusspel kunt verdienen die even heel anders is dan zoals je dat bij andere online gokkasten ziet. Bij dit bonusspel kom je in een totaal andere setting, namelijk een soort Chinese dojo met rijstpapieren wanden. In dit spel zie je de Bruce Lee lookalike met daarnaast drie op elkaar gestapelde houten kratten.

Bij het begin van het spel komt er FIGHT in het scherm te staan en kun je op een willekeurig krat klikken. Bij ieder krat voert “Bruce Lee” een andere Kung Fu kunst uit, wat er voor een gokkast heel gaaf uitziet. Aan het einde van dit bonusspel kun je weer een aantal free spins winnen, net zoals je dat bij andere gokkasten ook wel ziet. Met deze free spins haal je over het algemeen de meeste poet binnen. Je kunt tot twintig extra free spins winnen in één spin.

red dragon wild gokkast

Wild

De wild is in dit spel heel mooi vormgegeven in de vorm van de afbeelding van de Kung Fu master die over de gehele lengte van een rol verschijnt. Dit gebeurt als er een winnende combinatie verschijnt in deze rol. Daarnaast heb je nog de Dragon Wild die de functie van een soort joker heeft en dus van willekeurige symbolen winnende symbolen kan maken. In het spel wordt dit ook visueel heel mooi vormgegeven doordat je de draak vuur ziet spuwen en bijvoorbeeld een Chinese waaier in rook doet opgaan en laat veranderen in een Dragon Wild.

Oordeel Red Dragon Wild

Overall is deze gokkast visueel en geluidstechnisch gezien zeer vermakelijk en weet het spel je in de mystieke oosterse en in dit geval vrij duistere setting te trekken waardoor je een unieke spelbeleving krijgt. Hoewel de minimuminzet vrij laag is, kun je als je de maximum bet functie inschakelt veel meer uit het spel halen dan als je veilig bij de minimum inzet blijft. Als echte Kung Fu krijger zit het natuurlijk wel in je aard om bepaalde risico’s te nemen.