Reef Run
We zien online wel vaker dat online gokkasten van verschillende ontwikkelaars gebaseerd zijn op de onderwaterwereld. Ook Yggdrasil Gaming heeft op basis van dit thema een video slot uitgebracht, dat boordevol verassingen zit. Reef Run wordt gespeeld in een stad diep in de oceaan.

Allerlei verschillende zeedieren zijn te draaien en kunnen jou als symbolen winst opleveren. Om winst te kunnen maken bij het draaien van de rollen zijn er bij Reef Run 20 winlijnen aanwezig. Deze worden gedraaid op 5 rollen, die op hun beurt weer beschikken over een totaal van 15 posities met symbolen. Winnende combinatie van Reef Run worden gedraaid van links naar rechts. Het begin zal daarbij altijd liggen op rol 1. Prijzen worden daarbij alleen maar uitgekeerd als je 3 of meer symbolen op een winlijn hebt gedraaid.

Kans op gratis winst bij de Reef Run

Een video slot als Reef Run mag natuurlijk niet gespeeld worden zonder dat je vele kansen krijgt op winst. Tijdens het inzetten is het mogelijk om free spins symbolen te draaien en zo een aantal keer gratis te kunnen draaien.

Om free spins te winnen moeten er minimaal 3 free spin symbolen gedraaid worden in het basisspel. Daarnaast kan je meer free spins bij winnen tijdens het spelen met de free spins. Hiervoor moet je opnieuw free spin symbolen, maar dan vanaf een minimum van 2. Wanneer je 3 symbolen gedraaid hebt zullen er 10 free spins aan je saldo toegekend worden. Heb je 4 symbolen dan zijn dat er 20 en heb je op alle rollen een free spin symbool staan, dan krijg je een totaal van maar liefst 60 free spins toegekend.

Vindt de juiste symbolen voor een vermenigvuldiger

Als je bij Reef Run met de free spins aan het spelen bent kunnen er heel wat grote prijzen gewonnen worden. Er zijn 4 levels beschikbaar voor het winnen van vermenigvuldigers. De symbolen die met een vermenigvuldiger gewonnen kunnen worden zullen meegeteld worden aan de zijkant van de rollen. Heb je de eerste keer een combinatie van 3 of meer symbolen, dan zit de vermenigvuldiger op niveau 1, van 1x. Heb je dezelfde combinatie van symbolen nog een keer dan zal de vermenigvuldiger omhoog gaan naar niveau 2 en komt uit op een vermenigvuldiging van 5x. Dit kan zich nog een tweetal keren herhalen, waarbij de volgende stappen een vermenigvuldiger van 10x en tot slot 20x zullen zijn.

Reef Run Yggdrasil

Inzetten met echt geld en prijzen winnen

Als je wilt weten welke prijzen er met een symbool gewonnen kunnen worden, dan kan je bij dit spel op de betreffende symbolen klikken. Daarnaast is er ook een uitgebreide prijzentabel aanwezig, waar ook de free spins in worden uitgelegd. Om überhaupt winst te kunnen maken is het de bedoeling dat je met echt geld gaat spelen. Om de inzet te bepalen moet je de muntwaarde aanpassen, die begint bij een waarde van 1 cent.

Met de 20 winlijnen die aanwezig zijn moet je bij Reef Run dus gaan spelen met een minimale inzet van 20 cent per keer. Meer geld kan worden ingezet voor het winnen van grotere bedragen. Hiervoor moet ook de muntwaarde weer aangepast worden, wat je kan doen tot een hoogte van 1 euro. De maximale inzet die dan bij Reef Run gespeeld kan worden is een bedrag van 20 euro.

Beoordeling

Ondanks het feit dat er al zoveel video slots met het thema de onderwaterwereld aanwezig zijn in het online casino, is Yggdrasil Gaming erin geslaagd om deze slot als een uniek succes neer te zetten. De grafische effecten en geluiden die bij het spel aanwezig zijn slagen er bij iedere draai opnieuw in om de spanning er geheel goed in te brengen.

Met een unieke spelbeleving wil je bij elke draai graag verder om nog meer combinaties van symbolen te kunnen maken. Reef Run beschikt niet over een Wild, maar dit symbool wordt totaal niet gemist door de hoge vermenigvuldigingen die je tijdens de free spins kunt genieten. Kortom Reef Run is een echte aanrader, die je gratis of met echt geld eenvoudig kunt spelen. Of je al ervaren bent of wellicht wilt spelen als nieuwe speler speelt daarbij geen enkele rol.