Vis naar jouw geluk bij Reel Em In

Met het spel Reel Em In ga je echt fanatiek vissen. Je gaat vissen naar de vis die voor jou de allerhoogste winst opbrengt. Hengelen naar geluk kan je dit spel ook wel noemen. Je begeeft je namelijk in een scene die zo weggelopen had kunnen zijn uit een onderzee film. Alsof je in een onderzee boot zit kijk je uit onder het water, en zie je alles wat de onderzeewereld jou te bieden heeft. Wat je met je visgerei niet kan krijgen; prachtige grote winsten en een echte grote vangst, kan je wel binnenhalen met het spel Reel Em In.

WMS gaming ontwikkelde dit verslavend leuke hengelspel, en ze weten jou als slots fanaat waarschijnlijk gelijk aan de haak te slaan om dit spel te spelen. Het spel is met overtuiging enorm entertainend en daarnaast is het ook nog eens een enorm winstgevend spel omdat het een behoorlijk aantal progressieve jackpots kan behalen. Het spel staat dan ook garant voor hoge opbrengsten voor de spelers ervan. Het spel wordt je aangeboden door WMS’ Stair Stepper slot machines, en het heeft een aantal bonus modussen en een aantal progressieve winstopbouw punten.

Reel Em In, het uiterlijk van het spel.

Reel Em In! Greatest Hits is een spel wat je speelt op 5 wielen waarbij je de beschikking hebt over 60 winlijnen. Je speelt het spel tegen inzet van 40 credits. Er zijn geen al te ingewikkelde graphics gebruikt bij het ontwerpen van dit spel. Er klinkt muziek op de achtergrond terwijl je het spel speelt, maar ook deze is eenvoudig en niet al te opdringerig. Net zoals met vissen in het echte leven is dit een redelijk rustgevend spel waarbij jij vooral hoopt op een hoge vangst.

Symbolen

Je speelt het spel Reel Em In met een aantal toepasselijke symbolen, waaronder vissers, het rif, hengels, aas, dobbers, een koffer met visgerei en een typisch vissershoedje. Daarnaast tref je de hoge kaart symbolen K,Q,J en A in iedere versie van dit spel die is uitgekomen.
Iedere versie die je tegenkomt van dit slot spel bevat het Progressive symbool. Dit Progressive symbool is een bonus symbool en het opent voor jou de deuren naar alle grote beloningen. Om maar te spreken met de woorden van de ontwikkelaar zelf; je moet eerst de grote vis vangen en die binnenhalen voor een grote beloning.
reel em in

Jouw winst bij Reel Em In

Net zoals het jou bij vissen langs de waterkant niet gaat om het rustige uurtje, maar om de spanning van een grote vangst, zal je Reel Em In waarschijnlijk ook niet spelen omdat je de symbolen zo grappig vindt of omdat je zo kan genieten van rustige muziek op de achtergrond. Reel Em In speel je om de winst, zo simpel is het. En met de progressieve jackpot die je continu ziet aangroeien is het een heel uitdagend spel.

Progressive jackpot

Met het spel Reel Em In is een behoorlijk aantal bonussen te verdienen, allemaal gelinkt aan de local area progressives en je hebt als speler dan ook een kans om meerdere bonussen per spin te verdienen. Het spel Reel Em In beschikt over een zogeheten ‘local area progressive jackpot’ waardoor je dus ook meerdere jackpotten kan winnen in één keer. Je kan dus een klein bedrag inzetten als aas, maar net zoals met het echte vissen veel meer dan dat binnen halen.

In één spelronde kan je wel 80 free slots spellen winnen, wat betekent dat jij een enorm bedrag kan winnen zonder ook maar iets te hoeven inzetten. Krijg je vijf of meer van die Progressive symbolen op een rij, dat kom je in de progressive ronde terecht. Deze ronde is eigenlijk de naam van het spel aangezien jij als speler je haakje moet uitgooien in de grootste vangst om rijkelijk beloond te worden. Hoe groter de vis die je vangt, hoe hoger jouw winst zal zijn bij dit spel.

Wanneer jij dit bonus spel mag gaan spelen kan je boven het scherm uit kijken waar een aantal vissers proberen hun grootste vangst binnen te halen. De hoogte van jouw inzet bepaalt dus wel hoe hoog je uiteindelijke winst zal gaan zijn, maar je kan met een geringe hoeveelheid aas aan je haakje toch ook al een aardige vangst doen bij dit spel.