Reel Steal is online gokkast van producent NetEnt die je speelt op vijf rollen, drie rijen en slechts negen instelbare winlijnen. Je kunt onder andere geld verdienen met Wilds, Scatters, Multipliers en de gratis spins functie.

reel steal

Thema Reel Steal

De Reel Steal videoslot is duidelijk geïnspireerd op de populaire Grand Theft Auto video game serie. Dat zie je terug in de personages, gameplay, muziek, geluidseffecten en het totale thema. De symbolen op de Reel Steal videoslot zijn de auto (Wild symbool), de bom(Scatter symbool), de gunman, het hoertje, de gangster baas, de eigenaar van de chop shop, de explosieven expert, de kluis met goud, de koffer met diamanten, de camera en het pistool.

Reel Steal inzetten

De muntwaarden op de Reel Steal speelautomaat zijn van €0,01 tot en met €0,50. Je kunt 1-9 winlijnen selecteren met 1-10 munten per lijn. De minimale inzet die je kunt maken op de Reel Steal slot is 1 cent, en de maximale totale inzet is €45 per spin. Om de Reel Steal te spelen klik je op de Spin knop of gebruik “Max Bet” om alle 9 lijnen op 10 munten per lijn te spelen. Het beste betalende symbool op de Reel Steal gokkast is het Gunman symbool. Voor 5 stuks op een actieve winlijn krijg je 1500 munten.

Special Features

De auto is het Wild symbool op de Reel Steal online slot. De auto vervangt alle andere symbolen behalve de Scatter symbolen. Tijdens een winnende combinatie met de Wild krijg je ook nog een 5x Multiplier. Tijdens de gratis spins kan je tot maar liefst een 25X Multiplier krijgen! Het bom symbool is de Scatter en 2, 3, 4 of 5 willekeurige bommen op de rollen geven je 2x, 4x, 15x of 100x je totale inzet. Voor 3, 4 of 5 Scatter symbolen wordt je beloond met 15, 20 of 25 gratis spins met een 5x multiplier.

Reel Steal shooter

Voor elke Scatter die verschijnt tijdens de gratis spins krijg je een extra vrije spin met winsten van links naar rechts op de rollen. Bekijk alle betalingen op deze gokkast door op Paytable te klikken.

Automatisch spelen

ReelSteal heeft een auto Play functie die je kunt instellen door op de “Auto” knop te klikken. Vervolgens kan je tussen de 10 en 1000 autospins instellen. Elke fan van de GTA videogames zal genieten van de Reel Steal videoslot. Door de geweldige Multipliers kan je mega prijzen scoren. Het is gewoon een erg spannende gokkast met goede graphics, geluid en gameplay die een groot publiek zal aanspreken.