Relic Raiders is een online gokkast van NetEnt die je speelt op 5 rollen, 4 rijen en 50 instelbare winlijnen. Het spel is duidelijk geïnspireerd op populaire schatzoekers als Lara Croft van Tombraider en de Indiana Jones films. In Relic Raiders ga je ook op zoek naar oude verborgen schatten in moeilijk begaanbare gebieden.

Dus pak je zweep en maak je klaar voor mooie avonturen! Omdat de winlijnen instelbaar zijn heb je de mogelijkheid om slechts 1 winlijn te spelen, en dat kost je dan 1 cent per draai. Voor alle 50 lijnen met een maximale inzet moet je €100 per ronde neertellen. Als het je daadwerkelijk lukt om de schat te vinden kan je tot 200.000 munten per draai winnen.

relic raiders

Relic Raiders spelen

Het spel heeft een Wild symbool in de vorm van de inlandse Witch Doctor. Dit Wild symbool vervangt alle andere symbolen met uitzondering van de Scatter(schatkist) om nog betere winnende combinatie te vormen. Als je vijf witch doctors op een actieve winlijn draait win je 10.000 munten. Alle prijzen betalen van links naar rechts op je scherm.

De symbolen op de Relic Raiders gokkast zijn het watervliegtuig, de schatkaart, de aap, de koningscobra en de gekleurde diamant, robijn en saffier voor de kleinere uitbetalingen. Het Scatter symbool is het schatkast symbool. Als je er drie of draait activeer je de gratis spins. Als je tijdens de Free Spins ronde nog een keer minimaal 2 Scatters draait krijg je extra gratis spins en een Multiplier van 1 tot 5X!

Bonus

Als je drie of meer van de gouden Relic Raiders bonussymbolen op de rollen weet te krijgen is dat het startsein voor de spannende Treasure Hunt Bonus ronde. In deze ronde jaagt de speler op overblijfselen uit een van de vier locaties(Angkor Wat in Cambodja, de Luxor Tempel in Egypte, Tintagel in Engeland en Tikal in Guatemala).

Relic Raiders Wild

Elke locatie heeft urnen die spelers moeten kapotslaan om schatten te vinden in de vorm van credits. Als je een spin ontdekt in een urn stopt het bonus spel. Wanneer alle vier de overblijfselen zijn gevonden, wordt de Mysterie Win Bonus geactiveerd. Kies vervolgens een van de vier standbeelden om de prijs te bepalen. In de praktijk kan het wel even duren voordat je de 4 gouden munten hebt verzameld. Als je er bijvoorbeeld 2 hebt gevonden heb je nog 36 uur de tijd om de andere 2 erbij te zoeken en het Mystery bonusspel te activeren, dus let daar op!

Conclusie

Als je graag speelt maar niet iedere keer wilt klikken, kan je de Auto Play functie gebruiken en tot 1000 automatische rondes instellen. Als je alle betalingen wilt nakijken kan dat door op de Paytable knop de klikken. Relic Raiders is zeker een leuke gokkast voor de avonturen fans, en er valt dan ook genoeg te beleven op de rollen. Bijna iedereen vindt de Tomb Raider en Indiana Jones films leuk, en die zullen ook veel plezier beleven tijdens het spelen van deze gokkast.