RetromaniaDe naam van deze videoslot weet uiteraard al direct te vertellen welk thema je bij het spelen van deze speelautomaat kunt verwachten. Retromania zit vol met cassettebandjes, elpees, fotorolletjes en ook een ouderwetse draaitelefoon zal voorbij komen als symbool. Hiermee heeft Endorphina er op grafisch gebied alles aan weten te doen om het spelen van deze slotmachine geheel uniek te maken.

Als je Retromania gaat spelen zijn het uiteraard niet alleen de grafische elementen die spelbeleving weten te brengen, maar zijn ook de te horen geluiden zeer zeker de me moeite waard voor de ultieme spanning bij het winnen. Door slechts een paar knoppen toe te voegen is deze gokkast eenvoudig te bedienen en kun je vrijwel direct al starten met het plaatsen van een inzet

Instellen van de inzet

Het plaatsen van een inzet kan bij Retromania door een aantal knoppen te gebruiken. Zo vind je linksboven in deze videoslot een muntenknop, waarmee je de waarde per credit in zal kunnen stellen. Verder kun je het aantal winlijnen aanpassen door de LINES knop te gebruiken en kun je het totaal aantal credits dat gespeeld moet worden bepalen door met de BET knop instellingen te veranderen. Zodra je een inzet geplaatst hebt kun je de SPIN knop gebruiken om de rollen te laten draaien.

Wil je vooraf bij Retromania weten welke prijzen er te winnen zijn? In dat geval kun je bij dit spel de MENU knop gebruiken, waarmee de prijzentabel geopend zal worden. Hierin kun je alle symbolen zien die een winst op kunnen leveren en zie je direct de aantallen die je voor een prijs in een combinatie nodig zal hebben.

Speldetails Retromania videoslot

Op de Retromania wordt er gespeeld op 5 rollen. Iedere rol is uitgevoerd in stijl van het thema en zal per draai een totaal van 3 symbolen laten zien. Met alle voorkomende symbolen kun je bij Retromania wint maken, waarvoor er over de rollen 9 winlijnen verdeeld zijn. Om geld te kunnen winnen zal je een combinatie van zoveel mogelijk soortgelijke symbolen moeten zien te vormen. Deze hoeven bij Retromania niet gestart te worden vanaf de eerste rol, zolang er maar een aaneengesloten combinatie op een winlijn gevormd wordt. Bij deze slotmachine zijn het niet alleen de reguliere symbolen die een winst op kunnen leveren in een combinatie, maar ook gebruik maken van de aanwezige Wild is een mogelijkheid. Bovendien is er als extra ook nog een bonus aanwezig.

Retromania

Retro dame Wild symbool

De dame die je bij Retromania als symbool kunt draaien is beschikbaar als eigen symbool en heeft als extra ook de Wild functie meegekregen. Als je minimaal 3 van deze symbolen in een combinatie draait zal er een uitbetaling voor dit symbool gedaan worden. Anderzijds kan je met deze Wild dus ook andere symbolen vervangen om tot een combinatie te komen. Dit betekend dat je met reguliere symbolen en Wilds tegelijk op een winlijn ook een combinatie af zal kunnen ronden.

Bonusspel Retromania

Als je bij Retromania het bonusspel wilt kunnen activeren zal je minimaal 3 sterren op een winlijn moeten zien te draaien. Deze moeten gestart worden vanaf de eerste rol en vanaf daar aaneengesloten een winlijn zien te volgen. Als je in het bonusspel terecht gekomen bent zijn er 3 rollen te zien met 1 positie. Aan de buitenkant is daarbij een bordspel aanwezig, waarop je met verschillende vakjes geld zal kunnen winnen. Kom je tijdens het bonusspel op het kruis terecht, dan zal het bonusspel gestopt worden.

Gokspel

Na het winnen van een reguliere prijs in het hoofdspel kun je de TAKE RISK knop gebruiken om een gokje te wagen. Dit gokspel is niet verplicht, maar is wel in staat om bij de juiste kaartkeuze je prijs te verdubbelen. Als je het gokspel opent zie je een open kaart. Jij zal één van de andere kaarten moeten kiezen en daarmee een hogere waarde zien te vinden om de verdubbeling te kunnen winnen. Gokken kan uiteraard niet eenmalig, maar is gewoon meerdere keren achter elkaar met één prijs mogelijk.

Beoordeling

Tijdsen het spelen van Retromania hebben wij zowel de Wild symbolen als het bonusspel mogen ervaren. Beide extra functies hebben naar onze mening een toegevoegde waarden om jouw kansen op winst te verhogen. Ondanks dat het spel er wat simpel uitziet is Retromania toch een populaire gokkast waar hoge prijzen voor iedere speler op te behalen zijn.