De legendarische gokmachine Rise of Ra van EGT

De legend vertelt ons dat alle Egyptische farao’s begraven werden met enorme schatkisten vol goud, in verborgen tombes en geheimzinnige piramides. Vele schattenjagers zijn je al voorgegaan in de spannende zoektocht naar deze mysterieuze kamers, en nu maakt EGT het ook mogelijk om een poging te wagen en een enorme winstklapper te pakken. De Rise of Ra-gokkast is helemaal in het Egyptische thema uitgevoerd, en speelt zich af in de graftombe van de zonnegod Ra. Daar ga je op zoek naar schatkisten en antieke objecten die een hoog bedrag opleveren op de antiekmarkt.

Ontdek begraven Egyptische schatten

Rise of RaHet enige dat er mis is met de schatten van Ra is dat ze begraven zijn – niet zomaar in een gat in de woestijn, maar in de graftombe van de zonnegod zelf. Dat betekent dat je een hele hoop obstakels uit de weg moet ruimen om uiteindelijk met winst naar huis te gaan.

Gemummificeerde dieren en vleesetende scarabeeën beschermen de sarcofagen en de schatten die begraven zijn, dus kijk uit waar je loopt en wees steeds op je hoede. Terwijl je als een regelrechte Indiana Jones je weg zoekt door de tempel, verdien je grote prijzen – en als je de schatkamer kunt vinden, weet je zeker dat het alle moeite waard geweest is.

Zoek je weg door de prachtige graftombe van Ra

Dit avontuur, dat je zowel op je laptop of pc als op je mobiel kunt ondernemen, leidt je diep in de graftombe van de zonnegod Ra. Verborgen in de krochten van dit eeuwenoude bouwwerk liggen schatten die je in je wildste fantasieën nog niet kunt bedenken. Op weg naar de hoofdprijs verdien je munten met het vinden van schatkisten, vazen en ankhs (Egyptische kruizen): 2.000 munten per keer.

Gemummificeerde honden leveren 2.500 munten op, en 5.000 munten is de beloning als je je niet laat afschrikken door de sarcofagen en het alziende oog van Ra zelf. Los de betekenis op van de vele hiërogliefen die je op de muur ziet staan, en je wint zo 8.000 munten. Uiteindelijk kom je terecht bij de overblijfselen van Ra en zijn minnares – 15.000 munten – en moet je de scarabeeën verslaan die op wacht staan. Daarmee win je tot wel 200.000 munten.

Wilds en scatters in deze eeuwenoude tombe

Verbaas je niet als de scarabee-kevers plotseling wild worden en hun weg door andere symbolen heen vreten om nog meer winnende lijnen mogelijk te maken – zij zijn de wilds in het spel. Scatters zijn ook aanwezig: daarmee win je tot wel 150.000 munten, maar krijg je ook tot 15 gratis spins als er drie of meer tegelijkertijd verschijnen. Gedurende deze gratis rondes worden je prijzen verdubbeld en kan je ook de bonusronde beginnen. Tijdens die jackpotronde selecteer je kaarten en werk je je een weg door vier verdiepingen van de tombe. Uiteindelijk pak je de meest fantastische prijzen. Win je minder dan 10.500, dan kun je een grote gok wagen en spelen voor alles of niets.

Rise of Ra gokkast

Zet alles in om de antieke schat te vinden

De oude Egyptenaren hebben hun schat goed verstopt, dus je moet alles op alles zetten om het diepste level van de graftombe te bereiken. Maar je kredietwaarde en kredietinzet hoeft daarvoor niet heel groot te zijn: je maakt zelf uit hoeveel je op het spel zet. Combineer een kredietwaarde van 0.01 to 1.0 munt met een inzet van 30 tot 300 munten om jouw perfecte spel te vinden, en ga op avontuur in de graftombe van de zonnegod Ra om naar buiten te komen met enorme winsten.

Het goed uitgewerkte thema – een kenmerk van veel van de gokmachines die EGT ontwikkeld heeft – en ook de grote hoeveelheid bonussen, het spannende jackpotspel en de flexibele inzet maken de Rise of Ra een uitdagende en fascinerende gokmachine voor alle types spelers. Of je nu net nieuw bent of al een ervaren gelukszoekers bent, met de Rise of Ra van EGT kan je uren spelplezier beleven en de mooiste prijzen pakken die de wereld ooit gezien heeft.