De Robin Hood online gokkast van NetEnt begint met een mooi slow motion intro filmpje waarin je kunt zien dat Robin en zijn mannen een geldkonvooi van de koning overvallen. Want dat is Robin Hood: hij steelt van de rijken en geeft het aan de armen: Shifting Riches! De NetEnt gokkast is dan ook geheel gebaseerd op de legende van Robin Hood en zijn vrolijke mannen.

Robin Hood spelen

De Robin Hood gokkast speel je op vijf rollen, drie rijen en twintig winlijnen. Zet in om echt geld vanaf 20 cent tot maximaal €100 per draai. Op de achtergrond zie je het beruchte Sherwood Forest in de herfst, begeleidt door een middeleeuwse soundtrack. De standaard symbolen op deze videoslot zijn de geborduurde speelkaartsymbolen van aas tot en met en met 10. Voor de beter betalende symbolen zie je de hoofdpersonen op de rollen als een ridder in harnas, Broeder Tuck, Little John, Maid Marion en Robin zelf.

Robin Hood netent

Om echt veel geld te verdienen met Robin Hood moet je de speciale symbolen draaien zoals het Robin Hood Wild logo, een zak met geld en het Free Spins symbool.

Bonusgames

Bij NetEnt zitten er altijd verrassingen op de gokkasten, en dat is bij deze slot ook zo. Als je een winnende combinatie krijgt valt de vijfde rol van je scherm, en aan de linkerkant krijg je er een nieuwe voor met nog meer kans op mooie prijzen. Je krijgt dan tevens een 2x vermenigvuldiger bij de volgende gewonnen prijs. Dit kan zo door gaan tot een maximum van 5x Multiplier! Heb je een keer geen prijs, dan val je terug naar een Multiplier van 1x.

Free Spins

De gratis spins bonus game kan een tijdrovende aangelegenheid zijn. Je moet namelijk vier geldzakken verzamelen in een van de vijf kisten onder de rollen. Dit hoef je niet in een keer te doen, want het spel onthoudt je voortgang 1 jaar lang!

Robin Hood

Tijdens de Free Spins ronde wordt een van de hoofdpersonages Wild met de kans op nog meer geldprijzen. Tijdens de Free Spins kan je er nog meer verdienen door nog een keer 2 of meer Free Spins symbolen te draaien. Lukt je dit, dan gaat het pas echt aantikken!

Conclusie

Robin Hood is een leuke en verslavende gokkast van NetEnt met mooie animaties en geluid. Het kan wel even duren voordat je de Free Spins ronde activeert, maar dan is het meestal wel de moeite waard. Kortom: een erg leuke en spannende gokkast voor ieder soort speler met veel afwisseling.