Ga mee naar de magische wereld waarin schatkisten nog echte schatkisten zijn en de koning en koningin nog letterlijk de scepter zwaaien in hun koninkrijk. Voel je de koning (of koningin) te rijk met deze online gokkast waarin je even de alledaagse beslommeringen kan vergeten.

royal cash gokkastDe plaatjes van de meer dan goedgevulde schatkisten, vorstelijk royale zakken met geld, goudstaven, gouden kronen en juwelen voeren je mee in de haast sprookjesachtige sfeer van het koninklijke leven.De afbeeldingen van de koning en koningin hebben een haast Disneyachtige uitstraling wat het sprookjeseffect eigenlijk alleen maar vermeerdert. Het muziekje dat onder het spel zit versterkt dit effect dan ook nog eens door de filmische, eposachtige setting die het biedt.

Gratis Royal Cash spelen

Zoals een vorst zich helemaal vrij voelt om te doen of te laten wat hij of zij wil omdat er immers geen geldzorgen zijn, zo kun je dit spel ook spelen. Deze gratis gokkast geeft je bij aanvang van het spelen een fictief startbedrag van 1000 euro zodat je je helemaal kunt uitleven met deze gokkast.

Zeker voor degene die helemaal niet bekend is met het spelen met online gokkasten of gokkasten in het algemeen, is dit spel een mooie manier om de ins en outs van deze manier van spelen te ontdekken. Je hoeft je immers niet druk te maken over je eigen kapitaal, maar speelt als het ware met het koninklijk kapitaal wat deze online gokkast je biedt. Dat zie je Willem-Alexander en Máxima nog niet doen.

Vorstelijk beloond bij Royal Cash?

Het minimumbedrag wat je kan inzetten is één cent per rol en het gebruiken van één win lijn. Je kunt je natuurlijk voorstellen dat dat geen zoden aan de dijk zet en het spel ook zeker niet boeiend maakt. Leuker is het om alles maximaal in te zetten wat neerkomt op een bedrag van 5 euro per spin en het gebruik van 50 winlijnen.

Het bedrag wat je dan per keer kunt winnen zal je nu niet bepaald een virtuele multimiljonair maken, maar je kunt zo wel sneller free spins winnen, die vaak lucratiever zijn dan de handmatige spins. Je kunt er ook voor kiezen om de gokkast op automatisch te zetten zodat je als een koning lekker achterover kan leunen, dus wissel dit voor de fun eens af met elkaar. Als je een bepaald bedrag wint vliegen de gouden muntstukken je als het ware om de oren zodat je ook een lekker ‘win gevoel’ krijgt.

Wild

royal cash gokkast isoftbetMet de free spins is het mogelijk om extra free spins te winnen. Het maximum aantal free spins dat je in één keer kan winnen is honderd stuks. Met de Wild vermenigvuldiger kun je tot wel honderd duizend (fictieve) euro’s winnen al zul je dit over het algemeen zeker niet in het begin van het spel meemaken. Je moet hiervoor minimaal twee van de “Royal Cash” symbolen treffen tijdens een spin.

Het aantal keer waarmee de waarde van je inzet dan wordt verhoogd hangt af van het symbool wat je te zien krijgt, keer twee, keer drie, keer vijf of keer tien.Zie je het symbool “Wild” op het scherm van je gokkast dan geldt deze als een soort van joker, zodat je met meer winlijnen meer kans hebt op extraatjes.

Oordeel

Royal Cash is een online gokkast die zeker voor de oriënterende speler een leuke gokkast is om eens mee te starten. De uitstraling van het spel is over het algemeen vrij cartoonesk te noemen, dus daarom ook niet heel realistisch qua look.

Nu lijkt dat ook niet de opzet maar willen de makers juist een meer surrealistische wereld neerzetten waar je even kan plaatsnemen op je fictieve troon. Royal Cash doet zijn naam wat betreft de vorstelijke sfeer wel eer aan, maar echt royale bedragen kun je nou niet echt verdienen met deze gokkast, ondanks het feit dat deze winst dan slechts in de online wereld zou gelden. Zeker om je als de koning te rijk te voelen zou het voor deze online gokkast een meerwaarde geven als de inleg hierin verhoogd kan worden of je meerdere opties hebt om je fortuin te vergroten en zo virtueel een vorstelijk leven te kunnen lijden.