Safari Madness netentEchte klassieke gokkasten. Ze zijn er al eeuwen lang en de beste voorbeelden die wij misschien wel kennen zijn de fruitautomaten. Iedereen kent ze natuurlijk wel, die kast die in jouw favoriete kroeg of café staat. Dit betekent echter niet dat er alleen fruit symbolen zijn die je op de rollen terug vindt en de Safari Madness slot is daar dan ook nog eens een perfect voorbeeld van.

Oké, vooruit, het Bar symbool wel terug te vinden in deze klassieker, maar verder lijkt het veel op een moderne kast. Het ontbreken van de vijf rollen maakt het verschil. Je kunt je dan afvragen wat heeft Safari Madness dan wel te bieden? Wat dacht je van een groot aantal multipliers. Dit betekent dat je hoge winsten kunt behalen en daar is ierdereen wel gek op.

Je kunt bij dit spel al spelen vanaf 1 eurocent. Dat is natuurlijk bizar weinig, en vandaar trekt deze kast ook heel veel mensen die met een lage inzet spelen. Maar, niet getreurd, ook de high stake spelers kunnen aan hun trekken komen. Wanneer je namelijk alle winlijnen activeert en ook nog eens de muntwaarde op z’n hoogst zet, kun je alsnog met een inzet van 12,80 spelen en dat is best wel hoog voor een klassieke gokkast.

De Multipliers: 3000 keer je inzet bij Safari Madness!

Bij dit spel zit het grote geld ‘m in de Multipliers. Het spel valt goed te vergelijken met andere klassieke slots als bijvoorbeeld Lucky 8 Line en Magic Love maar onderscheidt zich door de symbolen. Uiteraard zijn die symbolen volledig in het thema van, je raadt het al, safari. Hoewel je bij deze kast al vanaf 1 eurocent kan spelen, is dit zeker niet aan te raden.

Hoe veel meer winlijnen je namelijk activeert, des te meer kans heb je om uiteindelijk de ‘jackpot’ te pakken. De jackpot is niet echt een jackpot bij dit spel maar de ultieme Multiplier. Je krijgt dan namelijk een vermenigvuldiger van keer 3000 en ga maar eens na hoe veel 3000 keer 12,80 is. Niet mis hè? Je wil bij dit spel dan ook vooral een symbool het liefst zo vaak en veel mogelijk zien: De toerist.

De toerist moet het liefst, als het even kan gewoon lekker negen keer in je beeldscherm verschijnen en dan kun jij dus de eerder gemaakte rekensom gaan toeschrijven aan jouw account. Kijk ook even goed naar de uitbetalingstabel zodat je goed weet waar je mee bezig bent en ook vooral waar mee je de prijzen kunt gaan winnen want die liggen nog al ingewikkeld wat betreft de Multipliers.

Safari Madness netent gokkast

Een Safari gekkenhuis als het mee zit

Safari Madness, de naam zegt het eigenlijk al en dit spel kan inderdaad echt een gekkenhuis worden. Feit is echter wel dat je eigenlijk maar een paar dingen hebt om echt voor te spelen zodat je ook een mooi prijsje pakt. Voor de standaard bedragen in het basisspel kom je namelijk je bed niet uit en je moet dus ook echt voor de Multipliers gaan.

Die kunnen je dan wel weer een hoop geld bieden al moet je daar voor ook als het even kan wat hoger inzetten. Je moet dan namelijk sowieso alle winlijnen gebruiken en voordat je dat kunt moet je toch al gauw weer een euro per spin in zetten en dat is voor de mensen die graag met weinig geld spelen dan toch weer best wel veel.